Cadeautips voor de feestdagen


Diamonds are a girl's best friend

Het is december, de maand van de feestdagen, van de gezelligheid, het heerlijk eten, de sfeervolle verlichtingen en natuurlijk de cadeaus. We zijn al druk op zoek naar de perfecte cadeau voor hem of haar en de kinderen. Wat geven we elkaar dit jaar? Vandaag geef ik jullie aan aantal cadeautips voor de feestdagen, kijken jullie mee?

Cadeautips voor de feestdagen: voor haar
Bijna elke vrouw houdt wel van een lekker geurtje. Vrouwen dragen vooral vaak een parfum of een eau de toilet. Het verschil tussen een parfum en een eau de toilet zit in de parfumconcentratie. Een eau de toilet is het lichtst en een parfum heeft een hogere parfumconcentratie, daardoor blijft deze ook langer bij je. Er bestaan ook parfumextracten, dit zijn producten die helemaal bestaan uit de parfumconcentratie. Deze geuren zijn duurder en exclusiever, denk bijvoorbeeld aan de Coco Mademoiselle van Chanel. Een parfum(extract) en een eau de toilet zijn beide zeer geschikt als een cadeau voor de feestdagen.

Naast een lekker geurtje vinden vrouwen ook heerlijke verzorgingsproducten erg fijn. Denk hierbij aan een fijne doucheschuim of badschuim met een scrubje en daarnaast een bodylotion of bodycrème. Er zijn ook heerlijke bodysprays verkrijgbaar met een lekker geurtje, zoals bijvoorbeeld de fresh moisture mist coco mademoiselle van Chanel.

Maar natuurlijk willen vrouwen er ook mooi uitzien. Vrouwen zijn dol op make-up en nagellak. Je kan haar bijvoorbeeld een mooie kleur oogschaduw met eventueel een shimmer erin geven of een mooie kleur lipstick met bijpassende kleur nagellak. De kleuren roze en rood zijn hele mooie kleuren dat ook helemaal trendy is in de winter.

Diamonds are a girl’s best friend! Sieraden met of zonder diamanten doen zijn zeker populair als cadeau voor de vrouw. Je kan haar een mooie ketting geven, een mooie arband, een ring of een prachtige horloge. En je ziet gelijk een glimlach op haar gezicht!

Cadeautips voor de feestdagen: voor hem
Elektronica is een van de dingen die de man graag als cadeau zou willen ontvangen. Denk aan een mooie flatscreen tv, een laptop, een tablet of een mooie smartphone. Mannen zijn dol op gadgets en een nieuwe smartphone moet natuurljk ook een mooi nieuw hoesje krijgen. Heeft je man een Huawei telefoon, kies dan een stoer Huawei G700 hoesje of heef hij en HTC, kies dan voor een mooie HTC Desire 601 cover voor zijn nieuwe smartphone. Ook een sport armband voor de smartphone is een cadeau waar een man ontzettend blij mee zal zijn :).

Veel mannen zijn ook echte gamers. Er zijn verschillende soorten consoles verkrijgbaar, denk hierbij aan de XBox 360, de Nintendo 3DS of de Playstation 4 en geef hem een van de allernieuwste en zeer populaire games als bijvoorbeeld GTA V of Call of Duty Ghosts.

Ook kleding is zeer geliefd bij de man. Geef je man een mooie comfortable trui, stoere jeans of een nieuw overhemd. En daarnaast houden ook mannen van verzorgingsproducten, denk hierbij aan een lekker geurtje, deodorant of een lekkere douchegel.

Cadeautips voor de feestdagen: voor de kinderen
Kinderen zijn dol op de feestdagen, want ze krijgen natuurlijk cadeaus! Maar wat kan je je kinderen geven? Kinderen tekenen, lezen en schrijven erg graag. Geef ze daarom een kleurvolle tekenset of een groot schrift en een etui met pennen en potloden waar ze heerlijk hun creativiteit in kwijt kunnen.

Ook kinderen zijn zeer geïnteresseerd in gadgets en games, denk daarbij aan de Nintendo WII of de Nintendo 3DS met leuke spellen als Mario Kart 7 of Zelda Ocarina of time.

Of ken je ze nog, de Furby’s van vroeger. Nou, ze zijn weer helemaal in en hip. Koop ook Furby’s voor jouw kinderen en haal zelf leuke herinneringen naar boven :).

Er zijn vele cadeaus waarmee we onze dierbaren blij mee kunnen maken. Met deze cadeautips voor de feestdagen zullen de feestdagen gegarandeerd succesvol zijn :).

Heb jij nog leuke cadeautips voor de feestdagen? Geef jouw cadeautips voor de feestdagen in de reacties :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: