De nieuwe JOSH V Mascha Planner

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

Begin November kwam de nieuwe Josh V Mascha Planner uit! En Wow, wat was deze enorm snel uitverkocht zeg! Gelukkig heb ik er wel eentje kunnen kopen en ik laat hem ook graag aan jullie zien. Ook laat ik zien hoe ik bepaalde dingen al heb ingedeeld.

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

Wauw, de nieuwe Josh V Mascha Planner ziet er echt super mooi uit! Hij voelt ook echt top aan, echt een Josh V stijl. Ik hou hiervan!

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

Aan de binnenkant zit weer een hoesje waar je allerlei papiertjes en stickers in kwijt kunt. Aan de linkerkant heb ik mijn blog- en bedrijfsnaam neergezet met de stickers die bij de planner horen.

Er zit al wat spulletjes hierin, zoals een 60 day money challenge, stickers en kaartjes. De stickers heb ik dus al gebruikt, maar ik merk wel dat deze snel kapot gaat, je moet dus echt voorzichtig zijn. De 60 day money challenge vind ik wel grappig eruit zien en wellicht ook zeker handig voor mensen die de challenge willen gebruiken. Maar ik zal er zelf geen gebruik van maken, aangezien ik een eigen systeem heb in Evernote.

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

Ook zit er een handige contactpagina bij, als je dus de planner kwijtraakt, dan kan de vinder gemakkelijk contact met je opnemen.

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

Er zitten vele pagina’s in die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld maandoverzichten of doelen die je wilt opstellen. Zelf maak ik altijd hier een maandoverzicht van. Ik ben van plan om de planner te gebruiken in januari, aangezien mijn huidige Josh V Mascha Planner nog niet vol is. Ik heb dus wel alvast een indeling gemaakt voor Januari met mijn eigen planner stickers. De maand januari zal ik dan eind december helemaal invullen.

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

Ook zitten er een heleboel weekoverzichten in, zodat je jouw wekelijkse planningen kan invullen. Ik zal ook in januari laten zien hoe ik de wekelijkse planning invul. Wat ik wel erg jammer vind, is dat er geen lintjes bijzitten, dus die maak ik er altijd zelf aan vast. Zodat ik altijd snel bij de juiste week ben.

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

Achterin zitten nog een aantal notities pagina’s waar ik altijd een jaarkalender inplak en een verjaardagen en trouwdagen template. Ook maak ik een pagina met mijn spaardoelen en een pagina met de facturen die ik heb verstuurd. Deze pagina’s worden nog allemaal goed ingevuld.

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

De nieuwe JOSH V Mascha Planner

Achterin de planner zitten een aantal stickervellen die je kunt gebruiken in de planner. Maar veel hiervan zijn in het Engels en ik vind het toch fijner en mooier als het in het Nederlands is.

Planner stickers

Daarom maak ik ook gebruik van mijn eigengemaakte planner stickers.

Ik vind de planner echt super mooi, nog mooier dan de vorige planner. Wel merk ik een aantal minpuntjes, zoals de stickers die snel kapot gaan, of dat er geen lintjes bijzitten. Maar ook is de kaft soms lastig open en dicht te krijgen. Wellicht is dit wel soepeler te krijgen als je het langer gebruikt. Maar ik ben verder echt heel erg blij met deze planner. Zodra ik deze planner helemaal in januari heb ingedeeld, laat ik dit natuurlijk ook weer zien op mijn blog.

Helaas is de JOSH V Mascha Planner is alweer helemaal uitverkocht, de planner was exclusief te koop bij JOSH V . Maar Mascha heeft zelf ook nog een planner uitgebracht met allemaal neon kleuren, deze kan je kopen bij bijvoorbeeld bol.com. Ook echt een aanrader als je op zoek bent naar een planner.

Wat gebruik jij voor jouw planning? Een Planner, Bullet Journal of een digitale kalender?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: