Mijn leven in foto’s #131 – Haunted House lego, wandelen en Rituals adventskalender

Mijn leven in foto’s #131 - Wandelen

Fijn weekend iedereen! De afgelopen weken hebben we weer mooie dingen meegemaakt, we hebben heerlijk gewandeld, mijn moestuintje heeft weer nieuwe groente en Thomas heeft zijn eigen Haunted House van Lego bij elkaar gespaard. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #131 - Broodje hamburger met spinazie

Een heerlijke broodje hamburger met spinazie van mijn eigen moestuintje. Yummie!!

Mijn leven in foto’s #131 - Knuffelen met papa

Heerlijk knuffelen!

Mijn leven in foto’s #131 - Lego Haunted Hause

Mijn leven in foto’s #131 - Lego Haunted Hause

Mijn leven in foto’s #131 - Lego Haunted Hause

Mijn leven in foto’s #131 - Lego Haunted Hause

Thomas is enorm dol op Lego en zag de Haunted House van Lego op Youtube. Hij wilde deze graag hebben en maakten we voor hem een speelse spaarplan. Hij mocht er zelf voor gaan sparen. We hebben oud speelgoed en spulletjes verkocht die hij niet meer gebruikte. Ook heeft hij geld gekregen van familie en natuurlijk ook van ons. Hij vond het echt super tof om te gaan sparen en glunderde ook iedere keer als hij weer wat gespaard had.

En toen…had hij genoeg gespaard en kon hij deze dus kopen. Whoohoo, hij was helemaal enthousiast toen deze binnen kwam. Hij wilde ook gelijk gaan bouwen haha. Het was enorm veel werk en mijn man en ik hebben ook nog in de avond doorgebouwd. Ik denk dat we er rond 9 a 10 uur over gedaan hebben, maar het resultaat is echt geweldig! Thomas vindt hem ook helemaal super en speelt er graag mee. De lift kan omhoog, er kan een lampje branden en de deurtjes kunnen open. Het is echt een geweldig stuk! We gaan nu ook sparen voor andere Lego sets.

Mijn leven in foto’s #131 - Stoel Sfeer

Mijn leven in foto’s #131 - Kaars Sfeer

Ik ontving een tijdje geleden een prachtige fauteuil en kaars van Sfeer.nl. De kaars branden we nu elke avond, deze kan je echt super lang branden. De stoel is helemaal geweldig, zelfs Link ligt er graag op haha.

Mijn leven in foto’s #131 - Rituals Adventskalender

Yeahhh, het is bijna tijd om te beginnen met de adventskalenders. Van de week schreef ik over de Rituals The Rituals Of Advent – Advent Deluxe 3D adventskalender, hij is echt prachtig!

Rituals The Rituals Of Advent - Advent Deluxe 3D adventskalender

Thomas en ik hebben hem samen in elkaar gezet, wat een beauty he!

Mijn leven in foto’s #131 - Wintererwt

Mijn leven in foto’s #131 - Goudsbloem

Een kleine update van mijn moestuin. Ik heb inmiddels ook wintererwt geplant en mijn goudsbloem krijgt nu ook knoppen. Yeah!! Binnenkort komt er een uitgebreide moestuin update op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #131 - Spinnenweb maken

Samen met Thomas een mooie spinnenweb maken van een kastanje en prikkers hehe.

Mijn leven in foto’s #131 - Wandelen

We zijn zoveel mogelijk thuis, af en toe wandelen we eens op plekken waar het rustig is. Vandaag zijn we naar de Natuurtuin in Leerdam geweest, heerlijk rustig! Onderweg langs de haven kwam ik “De balkenboer” tegen met prachtige herfst kleuren. Super mooi!

Morgen gaan we lekker relaxen, lekker thuis leuke dingen doen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: