Prachtige fauteuil en kaars van Sfeer.nl

Prachtige fauteuil en kaars van Sfeer.nl

In onze woonkamer hadden wij een fauteuil staan, maar deze was echt toe aan vervanging. Hij was wat beschadigd en hier en daar zaten ook wat vlekjes op. Van Sfeer.nl ontving ik een nieuwe fauteuil voor in onze woonkamer. Ook ontving ik een nieuwe kaars, waarvan ik heerlijk kan genieten tijdens de koudere jaargetijden. In dit artikel laat ik onze nieuwe stoel en kaars zien en vertel ik meer over Sfeer.nl.

Sfeer.nl

Sfeer.nl is een hele leuke winkel en webshop op het gebied van wonen en woonaccessoires. Of je nou op zoek bent naar een perfecte fauteuil voor in de woonkamer (zoals wij dat waren), prachtige eetkamerstoelen of zelfs betaalbare woonaccessoires, bij Sfeer.nl vind je de nieuwste trends en de leukste ideeën voor in jouw interieur. Wil je alles in het echt bekijken, dan is dit mogelijk in de fysieke winkels in Assen en Zwolle.

Fauteuil en kaars

Prachtige fauteuil en kaars van Sfeer.nl

Omdat wij op zoek waren naar een nieuwe fauteuil, ging ik op de website kijken van Sfeer.nl. Ze hebben echte prachtige fauteuils in hun webshop staan. We wilden in huis wat meer kleur hebben, dus viel mijn oog op de By-Boo Fauteuil Vice – Ocean, een prachtige fauteuil in de kleur ocean blue.

Prachtige kaars van Sfeer.nl

Omdat het ook kouder wordt in huis en de dagen worden donkerder, had ik ook nog iets extra’s gekozen, namelijk een Lifestyle Rustieke Kaars Bernard in de kleur Oud Roze. Een prachtige lange kaars waar ik later in dit artikel meer over vertel.

By-Boo Fauteuil Vice – Ocean

Prachtige fauteuil en kaars van Sfeer.nl

Er was wat mis gegaan met mijn bestelling, maar na contact met de klantenservice was dit gelijk weer opgelost. De klantenservice is echt heel goed en ze zoeken alles goed uit en reageren enorm snel. Een aantal dagen nadat mijn bestelling weer goed geplaatst was, ontving ik de fauteuil en kaars al in huis. De fauteuil moest eerst in elkaar gezet worden, maar dit was zo gedaan, door de handige gebruiksaanwijzing die erbij zat.

Prachtige fauteuil en kaars van Sfeer.nl

De stoel heeft een prachtige ocean blue kleur. De stoel heeft een brede zitting en hierdoor zit hij echt zeer comfortabel.

Prachtige fauteuil en kaars van Sfeer.nl

De stoel heeft een hippe velours stof en voelt echt enorm zacht aan. Ik vind het een zeer prachtige stoel die zeker bij ons interieur past.

De By-Boo Fauteuil Vice – Ocean kost 189 euro en is in de kleuren groen, zwart, roze en blauw verkrijgbaar. Wat ook echt tof is, dat deze stoel ook leverbaar is als eetkamerstoel.

Lifestyle Rustieke Kaars Bernard in de kleur Oud Roze

Prachtige kaars

Prachtige kaars

Prachtige kaars

Nu het kouder wordt en ook de avonden sneller donkerder worden, vind ik het heerlijk om kaarsen te branden. De Lifestyle Rustieke Kaars is een prachtige lange kaars in de kleur oud roze. Ik ben echt gek op die kleur. De kaars brandt zeer goed en we gaan deze kaars nu nu elke avond branden. Heerlijk genieten!

De Lifestyle Rustieke Kaars kost 8,25 euro, is 20cm hoog en de brandduur is circa 120 uren.

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe fauteuil, de hele familie geniet van deze nieuwe stoel. Ook ben ik zeer blij met de nieuwe kaars, waar ik nog echt lang van kan genieten.

Ken jij de (web)winkel Sfeer.nl al? En wat vind jij van deze producten?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: