21 dingen die ik voor 2021 nog wil doen – 21 before 2021

21 dingen die ik voor 2021 nog wil doen - 21 before 2021

Kan je het geloven, we zitten alweer in het laatste kwartaal van dit jaar. Wat vliegt de tijd voorbij! Zoals jullie weten, ben ik dol op doelen stellen en ook bereiken. Vorige maand schreef ik nog een artikel over hoe het gaat met mijn doelen voor 2020. Nu heb ik 21 (kleine) doelen opgesteld die ik dit jaar nog wil behalen. Natuurlijk heb ik voor jullie ook een GRATIS template! Doe jij ook mee?

Het is de bedoeling dat je 21 kleine doelen opstelt die je voor 2021 nog wilt uitvoeren en wilt behalen. Ik heb voor mezelf verschillende zakelijke en persoonlijke doelen opgesteld die ik wil bereiken. Hieronder al mijn doelen.

3000 euro sparen

In juli ben ik begonnen met de 10.000 euro in een jaar challenge. Nu wil ik sowieso dit jaar in totaal 3000 euro gespaard hebben. Ik ben er aardig op weg haha.

Ebook launch

Het bijhouden van onze financiën vind ik enorm belangrijk. Op mijn blog heb ik ook meerdere artikelen hierover geschreven. Ik merk dat veel lezers het lastig vinden om hun persoonlijke financiën op orde te krijgen. En daarom ben ik al een tijdje bezig met mijn tweede ebook, namelijk over “financiën op orde krijgen”. Dit jaar wil ik mijn ebook nog online zetten.

Onderzoek tunnels onder Leerdam

Hier ben ik al een tijdje mee bezig. Samen met een bestuurslid van Historische Vereniging Leerdam ben ik onderzoek aan het doen naar de tunnels van Leerdam. Er schijnen verschillende gangen te bestaan, we hebben inmiddels ook foto’s van mogelijke ingangen. Dit jaar wil ik nog meer onderzoek gaan doen, maar vanwege Corona loopt dit wel allemaal wat moeizamer.

Herfst en winter decoraties maken

Mijn leven in foto’s #130 - Herfstdecoratie

Ik vind het heerlijk dat het herfst is, fijne kaarsen branden en lekker knus op de bank tv kijken! En dan vind ik het altijd enorm leuk om mooie herfst en winter decoraties te gaan maken. Lekker knutselen met Thomas!

Jaarplanning maken voor 2021

En natuurlijk wil ik ook een jaarplanning gaan maken voor 2021. Een planning met doelen, projecten en taken. Zodat ik kan groeien met mijn blog, maar ook persoonlijk kan groeien.

Convertkit helemaal omzetten

Momenteel gebruik ik dus MailChimp voor de nieuwsbrief, maar ik ben bezig met ConvertKit. MailChimp is wel gratis tot 2000 abonnees, maar ik merk dat ik toch wel vaak over die 2000 abonnees kom. Ik schoon de lijst dan ook wel op, maar ik kan steeds minder abonnees wegdoen. Bij ConvertKit heb ik ook veel meer mogelijkheden dan bij MailChimp, daarnaast is het ook een stuk gemakkelijker dan MailChimp. Ik heb inmiddels een betaald account bij ConvertKit en ik heb al een veel formulieren omgezet en mail sequences aangemaakt. Dit jaar wil ik alles om gaan zetten naar Convertkit.

Nieuwe stickers ontwerpen

Begin dit jaar zijn mijn Planner stickers online gekomen. Dit jaar wil ik nog meer stickers uitbrengen. Ik ben momenteel ook bezig met een aantal ontwerpen.

Afvallen

Hier ben ik al mee bezig en ik ben inmiddels alweer 3,2kg afgevallen, maar er maar nog wel meer af. Dus hier ben ik de komende tijd wel mee bezig.

Freebies

Ook komen er meer freebies op mijn blog. Ik heb al een hele lijst met freebies die ik wil gaan maken.

Boeken lezen

Ik heb nog een aantal boeken die ik wil gaan lezen. Een aantal heb ik ook ingescand in Evernote, dan kan ik de boeken ook op mijn computer of telefoon lezen.

Highlights Instagram goedzetten

De highlights van Instagram wil ik ook nog goedzetten en hier icoontjes voor maken.

Kledingkast opruimen

Mijn kledingkast mag ook wel weer eens opgeruimd worden. Veel kleding past niet meer of draag ik gewoon niet. Daarnaast heb ik ook nog een vuilniszak vol met oude kleding die ik niet meer draag, die wil ik nog gaan inleveren bij H&M, zodat ik korting krijg en ik daar weer nieuwe kleding kan kopen.

Papierwerk uitzoeken en opschonen

In onze lade hebben we veel papier liggen, maar dit mag nog wel even goed uitgezocht worden. Oud papier wat we niet meer nodig hebben, gaat dan weg.

Meer product reviews

Ik heb nog veel producten in huis waar ik echt nog een review over wil schrijven. Zoals boeken, beautyproducten, mijn Apple Airdpods en meer!

Boeken inscannen in Evernote

Hoe maak ik gebruik van Evernote

Naast boeken lezen, wil ik ook boeken inscannen. Vooral recept boeken die we af en toe eens gebruiken.

Spullen verkopen

Hier ben ik sowieso elke week wel mee bezig. Ik kijk in huis of we spullen hebben die we niet meer gebruiken, maar die nog wel verkocht kunnen worden. Deze plaats ik dan op Marktplaats.

Cursussen volgen

Voor mijn blog en bedrijf wil ik groeien en daarvoor wil ik graag cursussen gaan volgen. Betekent niet dat ik ze ook helemaal kan volgen dit jaar, maar ik wil wel een begin gaan maken aan verschillende cursussen.

Nieuwe planner

Mijn Josh V Mascha Planner is bijna vol, dus tijd voor een nieuwe. Josh V en Mascha gaan een nieuwe uitbrengen, dus ik ben hier wel enorm benieuwd naar. Ik denk dat ik die weer ga halen (als het me gaat bevallen natuurlijk).

Foto’s en videos organiseren

Op mijn externe harde schijf heb ik veel foto’s en videos, die komen vooral van mijn telefoon af. Deze wil ik allemaal gaan organiseren, zodat ik gemakkelijk en snel iets kan opzoeken.

Externe harde schijf kopen voor de 3-2-1 backup

Backups maken is enorm belangrijk en daarom ben ik bezig met de 3-2-1 backup (hier komt nog een uitgebreid artikel over). Als laatste onderdeel moet ik nog een externe harde schijf hebben om dit helemaal compleet te maken.

Mailbox opschonen

Mijn mailbox (prive) heb ik sinds dat ik naar HBO ging, dus enorm lang. Hier staan ontzettend veel mails in en veel hiervan mag gewoon weggegooid worden. Mijn mailbox mag dus echt grondig opgeschoond worden haha.

Dit waren al mijn doelen die ik dit jaar nog wil uitvoeren. Een aantal heb ik al ingepland staan voor deze maand, super leuk. Ik ben echt enorm benieuwd hoe alles gaat verlopen.

Heb jij ook nog doelen die je dit jaar wilt uitvoeren, doe dan vooral mee met de 21 before 2021 doelen challenge!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: