10.000 euro sparen in één jaar challenge + GRATIS 10.000 euro tracker

10.000 euro sparen in één jaar challenge + GRATIS 10.000 euro tracker

Zoals jullie weten sparen we elke maand voor verschillende spaardoelen. Nu kwam ik een leuke challenge tegen op internet, namelijk de 10k challenge. Dit houdt in dat je 10.000 dollar gaat sparen in 1 jaar. Je hebt hier vele verschillende versies van, maar natuurlijk heb ik daar wel een eigen versie van gemaakt, namelijk de 10.000 euro sparen in één jaar challenge. In dit artikel vertel ik daar meer over en heb ik natuurlijk ook voor jullie een GRATIS 10.000 euro tracker.

10.000 euro sparen in één jaar tijd challenge + GRATIS 10.000 euro tracker - Evernote

Toen ik de challenge op internet tegen kwam, leek het me een zeer goed plan om dit ook te gaan doen maar dan natuurlijk in euro’s. In totaal ga je dus 10.000 euro sparen in 52 weken, dus in één jaar. Ik heb de tracker zelf in Evernote. In bovenstaande tracker heb ik verschillende bedragen neergezet, dus niet elke week een vast bedrag. Maar je kan zelf kiezen welk bedrag je in een bepaalde week wilt sparen. Stel dat je in een bepaalde week veel geld over hebt gehouden, dan kan je dat dus op zij zetten. Maar als je bijvoorbeeld toch weinig hebt overgehouden, dan kan je wat minder sparen of zelfs een keer helemaal niets sparen (zie bedrag 0 euro). Het is een super leuke manier om te sparen, een soort van bingo gevoel hehe.

En zoals je ziet ben ik zelf al een aantal weken bezig met sparen en heb inmiddels al 240 euro gespaard. Dit is natuurlijk naast de normale spaardoelen die we hebben. Het is fijn om een mooi bedrag op je spaarrekening te hebben voor leuke doelen of als je het echt nodig hebt.

Natuurlijk ga ik jullie ook op de hoogte houden van deze challenge, ik zal dan over een aantal maanden laten zien hoe ver ik ben met de challenge en hoe alles verloopt.

Spaar jij ook voor bepaalde doelen? Doe jij ook wel eens mee met een spaar challenge?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: