Mijn leven in foto’s #126 – Oertijdmuseum, Wandelen en Makkelijke Moestuin

Mijn leven in foto’s #126 - Leerdam

Fijn weekend iedereen! De afgelopen weken hebben we weer mooie dingen meegemaakt, zo zijn we naar het Oertijdmuseum geweest en hebben we veel gewandeld. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #126 - Leerdam tour

Mijn leven in foto’s #126 - Leerdam tour

Mijn leven in foto’s #126 - Leerdam tour

Mijn leven in foto’s #126 - Leerdam tour

Leerdam heeft sinds kort een eigen Leerdam tour app, super tof! Met deze super toffe en gratis app kom je alles te weten over de geschiedenis van Leerdam. Je krijgt zelfs tijdens de tour ook toffe augmented reality te zien, zoals de oude (gesloopte) poorten van Leerdam.

Mijn leven in foto’s #126 - Molen

Ook zijn we weer langs de molen van Leerdam gelopen, hier zijn ze ook bezig om een kinderboerderij aan te leggen, super tof!

Mijn leven in foto’s #126 - Animal Crossing

Er was ook weer een nieuwe update van Animal Crossing, je kan nu namelijk ook in zee zwemmen en nieuwe dingen verzamelen. Echt leuk!

Mijn leven in foto’s #126 - Aalbesjes

Lekkere besjes uit mijn vaders tuin, heerlijk!!

Mijn leven in foto’s #126 - Oertijdmuseum

Mijn leven in foto’s #126 - Oertijdmuseum

Mijn leven in foto’s #126 - Oertijdmuseum

Mijn leven in foto’s #126 - Oertijdmuseum

Mijn leven in foto’s #126 - Oertijdmuseum

Thomas is helemaal gek van dino’s, dus besloten we naar het Oertijdmuseum te gaan. Wat een geweldig park is dit zeg!! Thomas heeft er echt van genoten!

Mijn leven in foto’s #126 - Makkelijke Moestuin

Mijn leven in foto’s #126 - Makkelijke Moestuin

Mijn leven in foto’s #126 - Makkelijke Moestuin

Wij hebben alleen een dakterras, dus we hebben niet heel veel ruimte. En toch wilde ik wat zaadjes planten. Ik kwam de site Makkelijke Moestuin tegen en kocht hier een aantal zaadjes en natuurlijk wat spullen. Je kan dan ook een gratis app downloaden waarmee je jouw moestuin kan indelen en dan krijg je ook dagelijkse taken. Echt super tof is het om te zien dat de Rucola al naar boven komt. Ik ben zeer benieuwd hoe dit allemaal verloopt op ons dakterras met veel zon hehe. Maar wel echt gaaf!

Mijn leven in foto’s #126 - Dakterras

We hebben ook weer op ons dakterras gezeten, heerlijk genieten van het mooie weer dit weekend!

Mijn leven in foto’s #126 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto’s #126 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto’s #126 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto’s #126 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto’s #126 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto’s #126 - Haven Leerdam

Mijn leven in foto’s #126 - Kanon Leerdam

Mijn leven in foto’s #126 - Leerdam

Vandaag hebben we ook weer heerlijk gewandeld in de Natuurtuin en in de haven van Leerdam.

Morgen gaan we lekker relaxen en als het weer mooi weer is, gaan we ook weer lekker op ons dakterras zitten.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: