Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing - New Horizons

Je kan er eigenlijk niet meer omheen, Animal Crossing: New Horizons. Op 20 maart kwam het spel uit op de Nintendo Switch en ontzettend veel mensen spelen het al. Ik had nog nooit Animal Crossing gespeeld, maar ik was wel enorm nieuwsgierig naar dit spel. We lieten het spel ook aan Thomas zien en ook hij wilde het spel wel graag spelen haha. We kochten het spel online en ik was direct verkocht! Wat een geweldig, schattig en super tof spel is het! In dit artikel vertel ik hier dan ook meer over.

Animal Crossing - New Horizons - insecten vangen

Het spel begint dat je uit het vliegtuig stapt en je voet zet op een jouw eigen onbewoonde eiland. Samen met Tom Nook, Timmy en Tommy en twee andere vriendjes zal je het eiland moeten uitbreiden. Je hebt een eigen tent en een nieuwe NookPhone en verder niets.

Animal Crossing - New Horizons - poppetje

Animal Crossing - New Horizons - fruit verzamelen

Animal Crossing - New Horizons - houte hakken

Je zal dus op pad moeten gaan om dingen te verzamelen en opdrachten uit te moeten voeren, zodat je bepaalde elementen vrij kan spelen. Denk bijvoorbeeld aan een eigen huis, nieuwe meubels, kleding, maar ook nieuwe vriendjes kunt uitnodigen op het eiland.

Animal Crossing - New Horizons - doe-het-zelfplan

Animal Crossing - New Horizons - stenen kruik

Je kan doe-het-zelfplannen verzamelen, hiermee kan je bijvoorbeeld meubels maken of zelfs gereedschappen. Voor elk doe-het-zelfplan heb je bepaalde materialen nodig. Die zal je dan moeten verzamelen op het eiland. Denk bijvoorbeeld aan hout, ijzerklompjes, takjes, stenen en meer. Zodra je dan alles hebt verzamelt, kan je jouw doe-het-zelfplan uitvoeren.

Animal Crossing - New Horizons - avond

De tijd in het spel loopt gelijk met de echte tijd, je zal dus bijvoorbeeld ‘s avonds ook zien dat het in het spel donker is.

Animal Crossing - New Horizons - planten

Ook kan je jouw eiland helemaal naar eigen smaak indelen. Je kan bijvoorbeeld bloemen planten, bomen planten, bruggen en paden aanleggen, maar ook hellingen en rivieren maken. Super tof toch!

Animal Crossing - New Horizons - mijn huis

Je kan ook vrienden online maken en naar de eilanden toegaan van jouw vrienden die online zijn of met een speciale Dodo code kan je ook naar eilanden van andere mensen toe. Super tof! Hier kan je dus ook bepaalde items delen met andere spelers, maar ook inspiratie opdoen hoe hun eiland eruit ziet.

Animal Crossing - New Horizons - ceremonie

Het doel is om het eiland zo uitgebreid en levendig mogelijk te maken. Dit doe je door dierenvriendjes uit te nodigen naar jouw eiland. Op dit moment heb ik zelf 3 nieuwe vriendjes erbij, maar natuurlijk moeten er nog veel meer dieren komen. Je kan de dierenvriendjes ook helpen met bepaalde missies, cadeautjes geven (en natuurlijk ook cadeautjes krijgen), praten en spelletjes spelen.

Animal Crossing - New Horizons - museum vissen

Animal Crossing - New Horizons - museum diepzeevissen

Animal Crossing - New Horizons - museum vlinders

Animal Crossing - New Horizons - vissen

Animal Crossing - New Horizons - vis vangen

Animal Crossing - New Horizons - kroeskarper gevangen

Op een gegeven moment kan je ook een museum laten bouwen. Je kan namelijk op het eiland ook insecten, fossielen, en vissen verzamelen door deze te vangen met een hengel en een net. Deze dieren kan je dan weer doneren aan het museum. Al jouw vrienden en dierenvriendjes kunnen het museum gaan bekijken met al die prachtige dieren en fossielen. Echt super mooi om hier rond te wandelen.

Ook veranderen de seizoenen, super tof om te zien! Momenteel is er ook een event, Konijnendag, waarmee de bomen roze kleuren, je eieren kan zoeken en ook event gerelateerde doe-het-zelfplannen kunt verzamelen. En op 12 april is het echt Konijnendag en zal er leuke dingen te doen zijn in het spel.

Animal Crossing - New Horizons - dagelijkse update

Elke dag heeft Tom Nook (en Isabella) een dagelijkse aankondiging, zodat je volledig op de hoogte gehouden wordt van wat er op het eiland speelt. Bijvoorbeeld nieuwe bewoners, verbouwingen, speciale feestdagen, evenementen en meer!

Animal Crossing - New Horizons - huis binnen

Ik vind het echt een geweldig spel en kan er uren mee spelen (maar dat doe ik niet haha). Elke avond speel ik een uurtje en Thomas vind het ook super leuk om te spelen en speel ik samen met hem mee. Ik speel het nog niet zo lang, dus ik ben benieuwd wat er allemaal nog komen gaat en wat ik allemaal nog kan verwachten.

Hieronder heb ik ook nog een filmpje geplaatst van het spel:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=Nta97A3IO-I&feature=emb_title

Animal Crossing: New Horizons is beschikbaar voor de Nintendo Switch en kost 59,99 Euro.

Speel jij Animal Crossing: New Horizons al? Zo ja, wat vind jij ervan? Zo niet, zou jij het spel willen spelen?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: