Mijn leven in foto’s #145 – Onafhankelijk Stampin’ Up Demonstratrice, Dolfinarium en naar de bioscoop

Mijn leven in foto’s #145 - Dolfinarium

We hebben de afgelopen weken weer leuke dingen beleefd. We zijn onder andere naar het Dolfinarium en naar de bioscoop geweest en ik mag mezelf Onafhankelijk Stampin’ Up Demonstratrice noemen! Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #145 - Bioscoop

Thomas wilde heel graag de nieuwe Paw Patrol film zien, dus we zijn voor het eerst met hem naar de bioscoop geweest. Hij vond het helemaal geweldig! Na afloop kwam een medewerkster naar ons toe en vroeg aan hem of hij een geheimpje kon bewaren en toen kreeg hij deze poster. Hoe tof is dat?!

Mijn leven in foto’s #145 - Patat

Mijn leven in foto’s #145 - Patat

We hebben ook nog zelfgemaakte patat gemaakt van de aardappelen uit onze eigen moestuin. En het was echt heerlijk!!

Mijn leven in foto’s #145 - Linkie

Linkie vind het echt heerlijk om buiten te zijn. Hij gaat af en toe mee naar buiten als ik bezig ben met onze moestuin. Genieten!

Mijn leven in foto’s #145 - Dolfinarium

Mijn leven in foto’s #145 - Dolfinarium

Mijn leven in foto’s #145 - Dolfinarium

Mijn leven in foto’s #145 - Dolfinarium

We zijn ook nog naar het Dolfinarium geweest. Thomas vindt het daar helemaal geweldig.

Mijn leven in foto’s #145 - Stampin' Up

Mijn leven in foto’s #145 - Stampin' Up

Mijn leven in foto’s #145 - Stampin' Up

Mijn leven in foto’s #145 - Stampin' Up

Mijn leven in foto’s #145 - Stampin' Up

Voor wie het nog niet weet, sinds 25 augustus 2021 mag ik mezelf dan ook een onafhankelijk Stampin’ Up Demonstratrice noemen! Hoe tof is dat?! Bovenstaande foto’s zijn van bestellingen die ik had geplaatst en ook gratis producten die ik heb gekregen tijdens de SALE-a-bration actie, maar ook gratis producten omdat ik nu een demostratrice ben.

Mijn leven in foto’s #145 - Stampin' Up

Van mijn teamleider ontving ik ook een super tof cadeautje! Echt lief!

En dit zijn mijn eerste twee creaties, een molen die echt kan draaien en ook een snoepmachine die ook echt werkt. Wil je meer informatie over Stampin’ Up, hoe je producten kan bestellen en hoe je ook nog gratis producten kan krijgen tot en met 30 september? Kijk dan snel op mijn andere website Crafts By Sentinelli. Hier zal ik ook al mijn creaties plaatsen met daarbij natuurlijk de tutorials.

Mijn leven in foto’s #145 - Appels

Mijn leven in foto’s #145 - Appels

We hebben inmiddels ook alle appels van ons appelboompje opgegeten. En oowww ze waren echt lekker! En ook echt enorm groot ook haha.

Mijn leven in foto’s #145 - Fietsen

Mijn leven in foto’s #145 - Fietsen

Thomas is ook momenteel veel aan het oefenen met fietsen. Hij vindt het helemaal geweldig en doet het ook echt super goed. Hij moet alleen nog goed oefenen met afstappen en het wegrijden, maar we zijn echt enorm trots op hem! Hij doet het echt super goed. Elke ochtend gaan we dan ook met de fiets naar school.

Mijn leven in foto’s #145 - Pompoen

Yeahhh, mijn pompoen!! Hij is echt super mooi en cute geworden!

Mijn leven in foto’s #145 - Oorbellen

Mijn leven in foto’s #145 - Oorbellen

Mijn leven in foto’s #145 - Oorbellen

Van mijn lieve vriendin Sanne ontving ik ook prachtige nieuwe oorbellen. Ook heb ik een bestelling bij haar geplaatst. Ik vind ze echt zoooo mooi he! Ik draag ze ook echt super graag! Wil je meer informatie over al haar handgemaakte oorbellen? Neem dan eens een kijkje op haar Instagram: Claywork by Sanne.

Mijn leven in foto’s #145 - Kasteel Heukelum

Vandaag hebben we heerlijk een groot stuk gefietst. Mijn man was aan het vissen en zijn we een kijkje gaan nemen. En daarna zijn we naar mijn vriendin geweest, waar Thomas met zijn vriendje kon spelen. Het was echt een leuke dag vandaag! Morgen gaan we ook heerlijk zwemmen en verder lekker relaxen!
Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: