Gelukkig nieuwjaar + Doelen 2021

Gelukkig nieuwjaar + Doelen 2021

Foto is van 2019, toen we nog vuurwerk mochten gebruiken.

Gelukkig nieuwjaar iedereen!! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Wij hebben een heerlijke en rustige nacht gehad, daar hou ik wel van 🙂 . Nu het alweer 2021 is, wil ik graag met jullie mijn doelen voor dit jaar delen.

Het jaar 2020 was voor velen wel een raar en lastig jaar. Vorig jaar heb ik dan ook niet al mijn doelen kunnen behalen vanwege het coronavirus. Maar ik heb wel aan veel doelen kunnen werken, deze doelen lopen nog dit jaar door. Dit jaar heb ik een aantal grote persoonlijke en professionele doelen voor mezelf opgesteld. Vandaag wil ik met jullie mijn doelen voor 2021 delen. Er komt ook nog een artikel online waarin ik laat zien hoe ik een plan heb opgesteld voor 2021 en hoe ook jij kunt werken aan jouw dromen en doelen.

Professionele doelen

Nieuwe stickers ontwerpen
Vorig jaar heb ik mijn doel “webshop stickers online” kunnen behalen en heb ik ook al veel planner stickers kunnen verkopen. Super tof natuurlijk! Dit jaar heb ik een lijstje gemaakt met nieuwe ontwerp ideeën die ik ga maken en natuurlijk ook ga verkopen. Een aantal hiervan zullen te maken hebben met verjaardagen en met financiën.

Ebook over “Financiën op orde krijgen”
Naast mijn ebook “Gestructureerd Leven”, ben ik ook bezig met een ebook over “Financiën op orde krijgen”. Dit wordt een zeer uitgebreid ebook over financiën, sparen, spaardoelen, geld besparen en handige tips en opdrachten. Daarnaast worden er ook filmpjes gemaakt naast mijn ebook. Meer hierover kan je hier al lezen: Ebook: Financiën op orde krijgen.

Convertkit
Momenteel gebruik ik MailChimp voor de nieuwsbrief, maar ik wil graag overstappen naar ConvertKit. MailChimp is wel gratis tot 2000 abonnees, maar ik merk dat ik toch wel vaak over die 2000 abonnees kom. Ik schoon de lijst dan ook wel op, maar ik kan steeds minder abonnees wegdoen. Bij ConvertKit heb ik ook veel meer mogelijkheden dan bij MailChimp, daarnaast is het ook een stuk gemakkelijker dan MailChimp. Ik ben hier al mee bezig en binnenkort ga ik dus alles overzetten naar ConvertKit.

Persoonlijke doelen

Meer fotograferen
Afgelopen jaar konden we natuurlijk bijna nergens naar toe vanwege het coronavirus. We zijn dan ook helemaal niet op pad geweest om te gaan fotograferen. Mocht het allemaal meezitten, willen we dit jaar toch weer meer op pad gaan om te gaan fotograferen. Als we nog niet naar het buitenland kunnen gaan, dan willen we ons gaan focussen op Nederland. We hebben ook een aantal boeken op het oog over fotografie locaties in Nederland, zodat we hier ook naar toe kunnen gaan. Dit doel is natuurlijk wel pas mogelijk zodra het allemaal weer kan.

Afvallen
Sjah, veel thuis zitten, weinig bewegen, geen zin hebben in koken. Het zat niet helemaal mee de afgelopen tijd. Daarom gaan mijn man en ik beide weer een eetschema volgen. Als het lukt, wil ik ook weer gaan sporten (wel thuis). Maar ik wil sowieso wel aardig wat kilootjes kwijtraken. Hoe ik dat allemaal ga doen, vertel ik binnenkort in een uitgebreid artikel.

Tunnels van Leerdam
Dit is een doel dat gewoon doorloopt. Onderzoek naar de Tunnels van Leerdam. We hebben nu eindelijk echt bewijs dat er een onderaardse gang was in de stadsmuur bij het Hofje van mevrouw van Aerden. Deze is gevonden tijdens de restauratiewerkzaamheden aan de muur. We zijn ook in de krant gekomen en ook in magazine VIJF over dit gedeelte. Meer hierover kan je ook lezen op onze website. Dit jaar willen we nog meer onderzoek doen en met mensen gaan praten die in de tunnels zijn geweest. Echter door het Coronavirus loopt dit allemaal een beetje moeizaam. Ik hoop natuurlijk dat het dit jaar wat soepeler en beter verloopt.

Bovenstaande doelen zijn mijn grootste doelen voor dit jaar. Ik heb nog wel meer doelen, maar dit zijn meer kleinere en persoonlijker doelen. Binnenkort zal ik een artikel schrijven hoe ik een plan heb gemaakt voor mijn doelen voor 2021. Daarnaast heb ik dan voor jullie ook een werkboek zodat ook jij jouw doelen kunt behalen.

Wat zijn jouw grootste doelen voor dit jaar?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: