Moestuin update maart 2024 – Verrijdbare moestuin

Moestuin update maart 2024 - Verrijdbare moestuin

Het is alweer maart en dat betekent dat ik een moestuin update heb voor jullie. Ik laat in dit filmpje onze verrijdbare moestuin zien en wat ik tot nu toe allemaal heb gezaaid. Ook hebben wij een perenboompje in onze voortuin. In dit artikel laat ik in een filmpje en op foto’s alles zien.

Filmpje

Foto’s

Hierboven zie je een aantal foto’s van onze verrijdbare moestuin. Het is echt super mooi geworden! Hij kan rijden en is enorm stevig. We hebben al wat zakken erin zitten, maar er komen nog meer zakken bij. Ik heb hier vooral sla, rucola, spinazie en doperwten in gezaaid.

Op onze kippenhok hebben we nog ui staan, een rozemarijn, aardbei en wintererwt. Daarnaast doen onze fruitboompjes het ook enorm goed.

Ik heb binnen ook nog voorgezaaide pepers en paprika’s, tomaten, kruizemunt, ijsbloemen en meer.

Ik heb het één en ander ook al in grotere potten gedaan. Zoals de kikkererwten, pepers en paprika’s.

En in onze voortuin hebben we nu ook een perenboom en een hortensia staan. De perenboom komt uit de tuin van de nieuwe buren van mijn ouders en de hortensia heb ik van mijn beste vriendin gekregen. Echt top!

Zo ziet onze moestuin er momenteel uit. Ik ben enorm blij met mijn verrijdbare moestuin, ik ben echt benieuwd hoe alles eruit komt te zien als alles in bloei staat.

Ben jij ook al bezig met een moestuin? Wat ga jij dit jaar allemaal zaaien?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: