Mijn leven in foto’s #130 – In het Algemeen Dagblad over ons onderzoek naar de tunnels van Leerdam, Moestuin oogsten en wandelen in het bos

Mijn leven in foto’s #130 - In het Algemeen Dagblad over ons onderzoek naar de tunnels van Leerdam, Moestuin oogsten en wandelen in het bos

Fijn weekend iedereen! De afgelopen weken hebben we weer mooie dingen meegemaakt, zo staan we in het Algemeen Dagblad over ons onderzoek naar de Tunnels van Leerdam. Ik heb ook weer wat groente kunnen oogsten uit mijn moestuintje, mijn man was jarig en we hebben heerlijk gewandeld in het bos. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #130 - Speurtocht

Een aantal weken geleden hebben we een speurtochtje gehouden door Leerdam. Thomas vond het echt super leuk!

Mijn leven in foto’s #130 - Carpaccio

Heerlijke carpaccio met rucola uit mijn eigen moestuintje, yummie!

Mijn leven in foto’s #130 - Herfstdecoratie

Mijn leven in foto’s #130 - Herfstdecoratie

Het was weer tijd voor nieuwe decoratie in huis. Tijdens de speurtocht hebben we ook pompoentjes gehaald, Thomas heeft deze zelf uitgezocht. We hadden ook samen een pompoen gemaakt en we hebben ook kastanjes en eikeltjes gezocht.

Mijn leven in foto’s #130 - Bananenbrood

Ook was het weer eens tijd om lekker te gaan bakken, heerlijke bananenbrood.

Mijn leven in foto’s #130 -  Wandelen in het bos

Mijn leven in foto’s #130 -  Wandelen in het bos

Even lekker wandelen in het bos.

Mijn leven in foto’s #130 -  Moestuin aardbeien

Dit is een aardbeienplant die ik van mijn ouders heb gekregen voor op ons dakterras. Thomas heeft de laatste aardbeien mogen en kunnen plukken die er nog aanzaten hehe.

Mijn leven in foto’s #130 -  Moestuin rode bieten

Mijn leven in foto’s #130 -  Moestuin rode bieten

Ook kon ik wat rode bieten gaan oogsten, het is niet veel, maar ik was zeker blij met het resultaat. Het was ook echt enorm lekker!

Mijn leven in foto’s #130 -  Tunnels van Leerdam

Deze week stonden we in het Algemeen Dagblad met een artikel over de Tunnels van Leerdam. Super tof geworden! We hebben dan nu ook echt bewijs dat er ingangen waren in de stadsmuur van Leerdam. Binnenkort komt hier ook een uitgebreid stuk over op onze website.

Mijn leven in foto’s #130 - Nieuwe spelletjes

Mijn leven in foto’s #130 - Nieuwe spelletjes

Samen met Thomas hebben we veel speelgoed weggedaan, verkocht of weggegooid (omdat het niet meer goed was). We hadden dan ook nieuwe spelletjes / puzzels voor hem gekocht, hij vindt het echt super tof!

Mijn leven in foto’s #130 - Chocolademelk

Heerlijke chocolademelk, daar kan ik echt van genieten!

Mijn leven in foto’s #130 - Verlanglijstje

Thomas heeft ook al een verlanglijstje gemaakt voor Sinterklaas, Kerst en zijn verjaardag haha.

Mijn leven in foto’s #130 - Spinazie

En ook de spinazie kon ik gaan oogsten, wowie, ziet er echt goed uit! Morgen gaan we dit eten met een broodje hamburger, heerlijk!

Mijn leven in foto’s #130 -  Mijn man was jarig

Mijn man was ook jarig. Hij vierde het dit jaar niet, maar toch heeft hij leuke spullen gekregen. Zoals een kacheltje voor bij het vissen, deze hele mooie kaart van Leerdam en ook een knutselwerkje van Thomas.

Mijn leven in foto’s #130 - Linkie

Het was ook dierendag, Linkie is inmiddels alweer 9 jaar en is echt ontzettend lief voor Thomas. Twee beste vriendjes van elkaar.

Morgen gaan we lekker relaxen en spelletjes spelen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat een affiliatie link en is tevens een Sponsoring artikel. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: