Eenvoudig Leven Agenda 2020

Eenvoudig Leven Agenda 2020

Dagelijks ben ik bezig met het maken van planningen, het uitvoeren van taken en ook met het werken aan doelen. Ik gebruik hier altijd mijn Bullet Journal voor. Vorig jaar ontving ik de Eenvoudig Leven Agenda 2019 waar ik ook ontzettend veel inspiratie uit gehaald heb en dit jaar mocht ik ook de Eenvoudig Leven Agenda 2020 ontvangen. In dit artikel vertel ik dan ook meer over de Eenvoudig Leven Agenda 2020.

Eenvoudig Leven Agenda 2020

De agenda is geschreven door Nynke Valk, zij is coach en kunstenaar. Ze heeft de Eenvoudig Leven Agenda 2020 gemaakt om je eigen koers te varen in een wereld die veel van je vraagt. Want hoe krijg je een eenvoudig leven voor elkaar in een tijd waarin we van alles moeten op het gebied van werk, studie, familie en social media? Deze agenda helpt je dus hierbij!

De Eenvoudig Leven Agenda:

 • brengt je naar de kern van hoe jij jouw leven vorm wilt geven.
 • ondersteunt je om te doen wat echt belangrijk voor je is
 • is een werkboek, een gids voor jezelf
 • geeft structuur
 • geeft focus
 • helpt je om je niet te verliezen in trivialiteiten
 • haalt je uit de digitale wereld
 • laat je groeien aan de hand van je weekplanning
 • is mild voor jou en veroordeelt je niet als je iets laat versloffen
 • brengt wat je in je hart wilt en wat je in werkelijkheid doet, dichter bij elkaar
 • Eenvoudig Leven Agenda 2020

  Elke week neem je een moment waarop je de planning maakt voor de komende week. Persoonlijk vind ik het altijd heerlijk om dit op de zondagavond te doen. Je kan ook hier zien hoe ik mijn weekplanning maak: Hoe ik mijn weekplanning maak in mijn Bullet Journal.

  Je benoemt dan de belangrijkste levensgebieden, projecten, thema’s of rollen van die week. Vul dit dan in op de linkerbladzijde bij ‘thema’. Voor elk gebied bepaal je een of meer kleine acties die ervoor zorgen dat je dit ook echt gaat behalen. Hierboven zie je dan ook een voorbeeld hoe je het kan invullen.

  Eenvoudig Leven Agenda 2020

  Er zitten ook twee handige jaarkalenders in.

  Eenvoudig Leven Agenda 2020

  Eenvoudig Leven Agenda 2020

  Ook heeft Nynke voor elke maand een thema opgezet die je kan inspireren bij het invullen van de agenda, met mooie illustraties en teksten erbij.

  Eenvoudig Leven Agenda 2020

  Daarnaast zit er ook een handig model in, namelijk het Model van Eenvoud, zodat je in één oogopslag ziet wat essentieel is.

  Eenvoudig Leven Agenda 2020

  De vormgeving van de agenda ziet er echt goed uit. Je hebt dus elke week twee bladzijden waarop je jouw thema’s en acties en jouw weekplanning kan invullen. Je hebt best veel ruimte waarin je kan schrijven, dat vind ik wel prettig.

  Eenvoudig Leven Agenda 2020

  Aan het eind van de week, ga je kijken hoe het is gegaan. Dit doe je met de evaluatievragen die je vindt aan het eind van de agenda voor elke week. Je hebt dus eerste alle weekplanningen bij elkaar en daarna alle evaluatieweken achter elkaar. Dat vind ik best wel handig, aangezien je dan alle weekplanningen gewoon achter elkaar hebt en je niet veel hoeft te bladeren als je aan het plannen bent. Ook zitten er twee handige leeslinten bij, zodat je gemakkelijk naar je weekplanning toe kan gaan en bijvoorbeeld ook snel naar jouw evaluatieweek kan gaan.

  De agenda helpt je echt om structuur te krijgen en ook om je eigen koers te volgen in een wereld vol indrukken. De agenda straalt rust uit en het is zeer overzichtelijk. Het is echt een zeer handige agenda die ik echt aanraad! Ook ik zal in 2020 deze gaan gebruiken, om hier ook veel inspiratie uit te halen.

  De Eenvoudig Leven agenda 2020 kost 21,99 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld bol.com.

  Ken jij de Eenvoudig Leven Agenda 2020 al? En wat vind jij van deze agenda?

  Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

  Xxx Miss Sentinelli

  Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

    Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: