Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

Een tijdje geleden waren mijn vriendinnetje en ik naar Sanadome geweest. Het was echt een heerlijke dag en we kregen ook een mini facial behandeling. Tijdens deze behandeling hadden ze een aantal heerlijke producten gebruikt die ik graag ook zelf wilde kopen. Helaas zijn ze wel erg prijzig en ze hadden niet alle producten op voorraad, maar toch heb ik twee producten meegenomen. In dit artikel laat ik dan ook de Thalgo beautifying tonic lotion en de Thalgo Nutri-soothing cream zien.

Thalgo beautifying tonic lotion

Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

De Thalgo beautifying tonic lotion zit in een hele mooie pomp flacon met een inhoud van 200ml. De pomp flacon zit dicht en met een kleine draai aan het pompje, kan je hem openen en gebruiken. Super handig en hygiënisch.

Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

De tonic lotion verwijdert de laatste restjes make-up en vuil. Het is geschikt voor alle huidtypen, dus ook voor de gevoelige huid. En daar ben ik wel blij mee. Ze hebben de lotion ook tijdens de mini facial gebruikt en ik vond hem echt heerlijk!

Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

De structuur is echt heerlijk, zeer waterig en je hebt er niet veel van nodig. De geur is echt heerlijk! Het ruikt fris en totaal niet chemisch, kijk daar hou ik van!

Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

Hierboven zie je dat ik wat waterproof mascara op mijn hand heb gedaan en daarna met het watje met de tonic lotion dit heb weggehaald. Je ziet hoe eenvoudig en snel de laatste restjes weggehaald worden. Na gebruik trekt mijn huid totaal niet, het voelt zelfs zacht aan.

Ik ben zeer tevreden over de Thalgo beautifying tonic lotion. Je kan de Thalgo beautifying tonic lotion kopen voor 23,95 Euro voor een inhoud van 200ml bij bijvoorbeeld bol.com.

Thalgo Nutri-soothing cream

Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

De Thalgo Nutri-soothing cream zit in een prachtige luxe verpakking met een inhoud van 50ml.

Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

Als je het opent, dan zie je eerst een beschermingslaagje over de creme heen, dit vind ik wel zo hygiënisch. Thalgo Nutri-Soothing Cream is een zeer zachte crème voor de droge en gevoelige huid. De crème hydrateert, herstelt en kalmeert de huid. Tijdens de mini facial hebben ze ook mijn huid geanalyseerd en ik heb over het algemeen een droge huid, dus hebben ze deze creme bij mij gebruikt. Ik heb namelijk vaak rode plekjes ook op mijn gezicht en vaak puistjes en jeuk door de droge plekken. Ik was dus erg blij met deze creme tijdens de behandeling.

Algenolie, algenwas, lipopeptide, organisch wit lupine-extract, Aqua (Water), PPG-15 Stearyl Ether, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Cetyl Palmitate, Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Decyl Oleate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Maris Aqua ( Zeewater), Squalane, Beta-Sitosterol, Gehydrolyseerde Lupine-eiwit, Olea Europaea (Olijf) Fruitolie, Laminaria Ochroleuca-extract, Hamamelis Virginiana (toverhazelaar) Blad extract, Algenextract, Cetearyl Glucoside, Hydroxyethyl Acrylaat / Natrium Acryloyldimethyl Tauraat Copolymeer, Phenoxyethanol , Parfum (Geur), Chlorphenesin, Allantoïne, Caprylic / Capric Triglyceride, Hydrogenated Vegetable Oil, Butylene Glycol, Polysorbate 60, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Cyclotetrasiloxane, Sorbitan Isostearate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Palmitoyl Tripeptide-8, BHT,Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Dextran

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

De structuur is echt heerlijk! Het is heel erg romig en de geur is ook weer super lekker! Het voelt zeer luxe aan. De creme heeft wel even tijd nodig om goed in te trekken, maar dat vind ik niet erg. De creme doet veel goeds voor mijn huid en daar ben ik echt blij mee. Mijn huid is niet meer zo droog als voorheen, ik heb minder plekjes en de jeuk is ook een stuk minder, echt top!

Ik ben ook enorm tevreden over de Thalgo Nutri-soothing cream. Je kan de Thalgo Nutri-soothing cream kopen voor 45,15 Euro voor een inhoud van 50ml bij bijvoorbeeld careforskin.nl.

Ken jij de producten van Thalgo al? En zo ja, wat vind jij van de producten? Welke verzorgingsproducten vind jij enorm fijn voor jouw huid?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: