De meest gebruikte apps op mijn iPhone 6


De meest gebruikte apps op mijn iPhone 6

Sinds juni heb ik mijn nieuwe iPhone 6 en ik ben er echt ontzettend blij mee! Wat een geweldig ding is het toch! Het leek me wel leuk om jullie te laten zien welke apps op mijn iPhone 6 ik het meest gebruik, voor bijvoorbeeld social media, foto’s en filmpjes bewerken, muziek, geld verdienen en meer!

Social Media
Als eerste gebruik ik apps voor Social Media, zoals Twitter, Facebook en Instagram. Maar ik heb ook de app Pagina’s op mijn iPone staan, zodat ik mijn facebook pagina Miss Sentinelli kan bijhouden. Daarnaast heb ik sinds kort ook Snapchat. Je kan me op snapchat volgen via gebruikersnaam “misssentinelli”.

Foto’s bewerken
Soms heb ik foto’s met mijn iPhone gemaakt en die wil ik dan een beetje bewerken, hier gebruik ik verschillende apps voor. Zoals bijvoorbeeld VSCO, hierin zitten hele mooie filters en kan je veel veranderen aan een foto zoals het contrast, temperatuur etc. Zeer handige app! Ook gebruik ik squaready, om een foto een border te geven. PicsArt gebruik ik vooral voor collages en grappige lensflares.

Filmpjes bewerken
Heel af en toe maak ik ook filmpjes met mijn iPhone en deze moeten nog wel eens gedraaid worden of geknipt en geplakt worden. Hier gebruik ik de apps Splice en Rotate & Flip voor. Zeer handige apps en werken echt goed!

Berichten versturen
Op de iPhone zit natuurlijk al een app genaamd Berichten waarmee je berichten naar elkaar kan sturen, maar deze gebruik ik niet veel. Ik heb namelijk (zoals vele mensen) WhatsApp op mijn iPhone. Deze gebruik ik echt ontzettend vaak. Super handig!

Muziek
Elke dag luister ik ook graag muziek. Normaal gebruikte ik altijd de app “Muziek” voor. Maar sinds ik mijn iPhone 6 heb, heb ik mijn jaren 80 muziek niet meer. Deze moet ik weer op mijn iPhone zetten, maar dat kost even wat tijd haha. Dus ik luister eigenlijk gewoon 3FM tegenwoordig op mijn iPhone.

Geld verdienen
Wie wil er nou niet een extra zakcentje bijverdienen. Nou ik wel in ieder geval :). Ik heb dan ook de app Roamler geïnstalleerd. Je voert dan opdrachten uit voor punten en andere opdrachten voor geld. Hier heb ik laatst eens een artikel over geschreven, deze kan je hier vinden: Geld verdienen met je smartpone met app Roamler. Elke dag kijk ik in deze app om te zien of er nog leuke en interessante opdrachten voor mij beschikbaar zijn.

Bankieren
Via de app Rabobank regel ik al mijn financiën. Zeer handig en je hoeft niet via de website van de Rabobank dingen te regelen.

Blog statistieken
Met de app iDashboard hou ik mijn statistieken bij. Ik vind het wel grappig om te zien hoeveel bezoekers er zijn geweest op een dag. Het is niet heel uitgebreid, maar wel grappig om eens te kijken naar de statistieken op een bepaald moment.

Spelletjes
Om even lekker te ontspannend, speel ik graag een spelletje in bijvoorbeeld de trein. Hier gebruik ik vaak de apps Candy Crush en Candy Crush Soda voor.

Dit zijn wel de meest gebruikte apps op mijn iPhone 6. Natuurlijk heb ik veel meer apps op mijn iPhone, maar dit zijn toch wel de apps die ik het meest gebruik. Als jij nog leuke apps weet die ik zeker moet downloaden, laat dan een reactie achter :).

Welke apps gebruik jij het meest op jouw telefoon?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: