Happy lijstje december


Mijn leven in foto's #25 - diy nep sneeuw

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik een happy lijstje plaatste. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn happy lijstje zien met allerlei positieve en leuke dingen waar ik echt blij van word. 😀

Mijn man ♥ Familie en vrienden ♥ dat mijn broer en schoonzus een nieuw huisje hebben ♥ Onze kat Link ♥ Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogdoelen opstellen en behalen * Blogs lezen * Nieuwe blogs ontdekken * mijn nieuwe sloffen * De Sims Freeplay, nieuwe winterwonderland missie is gestart * Jamie Oliver gerechten * bijna Kerst * mijn eigengemaakte kerstboompje * mijn nieuwe winterdecoratie met zelfgemaakte sneeuw * Series die ik op dit moment volg: Fargo, Ash vs Evil Dead * dat mijn huid verbeterd na het gebruik van 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten * Samen met mijn lieve vriendinnetje naar het I love beauty event geweest en mooie spulletjes gekocht * Steeds meer volgers op mijn blog * Mooie en fijne samenwerkingen met bedrijven * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: