Mijn leven in foto’s #16 – Trouwfoto op plexiglas, DUO Boots, Bazaar Beverwijk en heerlijk eten!


Mijn leven in foto's - trouwfoto op plexiglas

Yesss, van de week kregen we onze trouwfoto op plexiglas binnen!! Deze is gemaakt via Bigfreddy.com. Hier komt binnenkort een uitgebreid artikel over, maar hij is echt super mooi geworden!! Inmiddels hangt hij ook al aan de muur 🙂 .

Vandaag laat ik jullie nog meer zien wat ik allemaal gedaan heb in de afgelopen twee weken. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's - beverwijk

Mijn leven in foto's - beverwijk

Twee weken terug zijn mijn man en ik naar Beverwijk geweest naar de bazaar. Het was inmiddels alweer een aantal jaar geleden dat we hier voor het laatst waren en het leek ons leuk om weer eens hier naar toe te gaan. Het is hier en daar aardig wat veranderd en ik merkte op dat ze nu ook zulke leuke spulletjes zoals op de foto verkopen, ook Riverdale!! Als we weer een keer naar Beverwijk gaan, dan ga ik zeker een aantal van deze spulletjes kopen 🙂 .


Mijn leven in foto's - kip

Yummieee, heerlijk!!


Mijn leven in foto's - zelfgemaakte ijsje

Zelfgemaakte waterijsjes van siroop, heerlijk!


Mijn leven in foto's - DUO Boots

Wow, deze laarzen (met kuitmaat) komen van DUO Boots. Ook hier komt binnenkort een uitgebreid artikel over. Ik vind ze echt geweldig mooi en ze zitten heerlijk, precies op juiste maat!


Mijn leven in foto's - bloemen

Ik was afgelopen week niet zo heel erg blij met DHL. Ze kwamen helaas hun afspraken niet na en daar ga ik dus niet mee akkoord. Ik heb toen deze prachtige bloemen gekregen van hun met een excuses 🙂 , dat maakte het wel weer goed.


Mijn leven in foto's - gehaktbroodjes

Zelfgemaakte Turkse gehaktbroodjes en ze zijn echt heerlijk!!


Mijn leven in foto's - pizza

Mijn leven in foto's - pizza

En deze zelfgemaakte pizza is echt TE LEKKER!! Heerlijk en ook nog eens een pizza waar ik geen last van mijn PDS krijg, beter!


Mijn leven in foto's - kruidvat

Mijn leven in foto's - kruidvat

Mijn Kruidvat make-up 1+1 actie bestelling, best veel of niet?! Haha. Alleen een MUA product was helaas kapot in de doos gegaan, daar was ik niet zo blij mee. Ik heb toen met Kruidvat getweet en mocht hem inruilen 🙂 . Van de week ben ik dan ook met mijn vriendinnetje naar Gorinchem geweest om de MUA in te ruilen 🙂 . Daarnaast ook gelijk weer even nieuwe spulletjes gekocht haha.


Mijn leven in foto's - potten

Bij de Xenos kwamen we vele verschillende potten tegen. Daar heb ik even een boel van gekocht, want mijn man wil graag groente etc. inmaken 🙂 . Zodra ze allemaal klaar zijn, zal ik hier ook nog even een foto van maken 🙂 .


Mijn leven in foto's - Rijksmuseum

Laatst ben ik naar het Rijksmuseum geweest om de nieuwe tentoonstelling New For Now te bekijken. Van de week kreeg ik dit super leuke cadeaupakket van hun 🙂 met een mooie tas, New for Now boek (die had ik al 😉 ) en drie schattige notitieboekjes 🙂 . Echt super bedankt Rijksmuseum!


Mijn leven in foto's - Link in doos

Aaah hoe cute weer 🙂 !


Mijn leven in foto's - Orofluido

Ik heb altijd verschrikkelijk veel last van pluizig haar. Van Orofluido kreeg ik de Zen Control Elixir van hun nieuwe lijn Orofluido Asia. Hier ben ik dus echt benieuwd naar en ga ik de komende tijd testen.

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: