Ojee, ook ik ben verslaafd aan Candy Crush


Ojee, ook ik ben verslaafd aan Candy Crush

Ik heb altijd gezegd dat ik het nooit, maar dan ook nooit zou gaan spelen. Maar ja, toen zag ik het spel van de week toch weer voorbij komen in mijn app store toen ik even aan het rondsnuffelen was en ik dacht…ach waarom ook niet? Hmm, had ik dat maar nooit gedaan haha. Jah, ook ik ben verslaafd aan Candy Crush!


Ojee, ook ik ben verslaafd aan Candy Crush

Je kent het spelletje bejeweled van vroeger wel toch? Nou dit is een soortgelijk spel, je moet snoepjes wegspelen door middel van 3 of meer gelijke snoepjes naast elkaar of boven elkaar te krijgen.


Ojee, ook ik ben verslaafd aan Candy Crush

Elke level ziet er weer anders uit en moet je een bepaalde missie uitvoeren, bijvoorbeeld hier moet ik alle gelatine wegspelen. Of je moet bijvoorbeeld ingrediënten naar beneden spelen. Als je een bepaalde level niet haalt, dan kan je deze weer opnieuw doen totdat je al je levens kwijt bent. Dan moet je een tijdje wachten totdat je weer levens hebt (half uurtje ofzo). Maar je kan ook direct weer beginnen door levens te kopen met goud dat je wel eens ontvangt.


Ojee, ook ik ben verslaafd aan Candy Crush

Je kan ook boosters vrijspelen die je dan weer kan gebruiken in het spel zelf.


Ojee, ook ik ben verslaafd aan Candy Crush

En dit is nu mijn level, ik ben net pas begonnen he haha.

Och, waarom ben ik nu begonnen met dit spel? Ik ben er nu al verslaafd aan. Vroeger vond ik bejeweld al super leuk en nu dit weer…

Je kan Candy Crush Saga gratis downloaden in de App Store of in Google Play.

Speel jij het spel Candy Crush al of heb je het gespeeld?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: