Spam je blog! De feestdagen komen eraan!


Spam je blog

Het is alweer december, bijna Sinterklaas en het duurt ook niet lang meer voordat het Kerst is. Wat gaat de tijd toch hard! Ik ben eigenlijk wel zeer benieuwd of jullie nog Sinterklaas en/of Kerst vieren? Sinterklaas doen we al zeer lang niet meer, maar met Kerst zijn we altijd bij onze familie 🙂 en daar heb ik echt wel weer super veel zin in! Lekker bij elkaar zijn en heerlijk eten 🙂 . Omdat het alweer december is en de feestdagen er snel aankomen, mogen jullie vandaag weer jullie blog(s) gaan spammen!

Ik vind het leuk om andere blogs te lezen en om nieuwe blogs te ontdekken en te volgen. Maar ik vind het niet leuk als mensen zomaar een link in een reactie achterlaten op mijn blog, deze reacties verwijder ik dan ook of verwijder de link. Je mag op mijn blog alleen je link achterlaten in de “spam je blog” artikelen, zoals deze dus :).

Dus heb jij een blog, laat dan een reactie achter met de url van jouw blog, de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jouw kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per email. Ik bekijk sowieso elke blog die hier geplaatst wordt :). Laat dus ook in jouw reactie achter of je Sinterklaas en/of Kerst viert, hier ben ik zeer benieuwd naar 🙂 .

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle, gadgets, games, Apps en veel meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin, dus volg jij mij al? Nee? Ga dan snel naar: Bloglovin en volg mij en mijn blog :).
.

Dus spam je blog!! 🙂
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: