Leuke en grappige zoekresultaten #9


Grappige zoekresultaten

Elke maand bekijk ik de statistieken van mijn blog. Hier kan ik altijd een hoop interessante, leuke en handige dingen uit halen. Het is echt leuk om te zien via welke zoekwoorden bezoekers op mijn blog komen, maar ook via welke sites en op welke pagina’s ze komen. Vooral zijn sommige zoekresultaten echt grappig, vaak vraag ik me dan ook af hoe ze dan op mijn site zijn gekomen haha. Vandaag laat ik jullie dan ook weer leuke en grappige zoekresultaten zien.

Een foute trui breien
Ik heb eigenlijk nog nooit een trui gebreid, laat staan een foute trui πŸ™‚ .

Alleen plaatjes banners adsense
Ja, ik gebruik inderdaad banners op mijn blog van adsense πŸ™‚ . Als je een banner gaat aanmaken bij adsense, dan kan je zelf bij de instellingen bepalen of je tekst en/of plaatjes wilt laten zien.

Aloke hondentas 2e hands
Hmm, ik heb geen hond, alleen een kat πŸ™‚ . Dus nee ik heb geen hondentas te koop haha.

Etiket informatie
Yup, op een etiket vind je inderdaad veel informatie.

Fotograaf interieur Wenen
Ik ken geen fotograaf uit Wenen, maar mijn man is fotograaf en je kan hem inhuren voor allerlei fotografie, dus ook voor interieur πŸ™‚ . Neem eens een kijkje op zijn website PhotoSolutions.nl mocht je een fotograaf nodig hebben.

Gaatje in glas smelten
Phoe, dat lijkt me best moeilijk πŸ™‚ .

Girlcrush onzeker
Uhm ok, ik snap niet hoe je op mijn blog bent gekomen door girlcrush, maar wees nooit onzeker als je een girlcrush hebt!!

Hoe lang gaan spiegelreflex camera’s mee?
Dat is een goeie, ligt er natuurlijk al wat voor camera je hebt, maar meestal haalt een goede camera met ongeveer tussen de 150.000 en 250.000 kliks.

Lokatie Wayward Pines
Uhm, je weet dat Wayward Pines een fictief stadje is?

Dit waren weer de leuke en grappige zoekresultaten πŸ˜€ .

Welke grappige zoekresultaten ben jij de afgelopen tijd tegengekomen op jouw blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: