Ook ik heb Snapchat!


Snapchat

Snapchat zie ik steeds vaker voorbij komen op internet. Ik vroeg me toch echt af wat er nou zo leuk hieraan is en ben meer onderzoek gaan doen. Je kan hiermee een foto of video maken en deze sturen naar bepaalde vrienden of naar iedereen in jouw lijst en deze foto of video verdwijnt weer na een aantal seconden. Hoe grappig is dat?! En natuurlijk kunnen jullie mij ook toevoegen!

Want ook ik heb Snapchat! Ik ben vandaag begonnen hiermee en ik ben nu allerlei mensen aan het toevoegen 🙂 . Wil jij mijn Snaps ook volgen? Je kan me toevoegen, mijn gebruikersnaam is: misssentinelli .

Elja Daae heeft een compleet artikel geschreven hierover, mocht je ook nieuw zijn, dan is dit artikel zeker aan te raden: Snapchat voor dummies.

Hebben jullie nog leuke tips en tricks om Snapchat nog leuker te maken? En wat is jouw gebruikersnaam op Snapchat? Laat een reactie hieronder!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: