Lavender & Ylang Ylang Sugar Scrub en La Chinata Olijfolie zeep via Secrets by Nature


Secrets by Nature

Een tijdje geleden heb ik een fijn beauty setje gewonnen via Secrets by Nature. Hier zat ook een tegoedbon in die ik kon gebruiken in de webshop van Secrets by Nature. Ik heb alle producten gebruikt en ben echt zeer enthousiast over deze heerlijke en natuurlijke producten, zoals de scrubs en de massage bar. Ik besloot dus om de tegoedbon te gaan gebruiken.

Ik ben echt ontzettend fan van de Lavender & Ylang Ylang Sugar Scrub en besloot deze weer te nemen, aangezien de vorige allang op is :). En daarnaast koos ik voor de La Chinata Olijfolie zeep. Hier was ik wel zeer benieuwd naar.

Een aantal dagen na de bestelling kreeg ik het pakketje binnen. Ook kreeg ik via Twitter een fijn berichtje dat het verstuurd was :), echt top! Ik maakte het pakketje open en ik zag dat er niet alleen de Lavender & Ylang Ylang Sugar Scrub en de La Chinata Olijfolie zeep in zat, maar ook een flyer van Suus Creatief webshop en een kortingscode voor de webshop van Secrets by Nature en ook nog eens een fijn geurzakje. Heerlijk!

Dat vind ik nou echt super leuk van Secrets by Nature, de extra service en dingetjes die je krijgt. Top!


Lavender & Ylang Ylang Sugar Scrub ingrediënten

De scrub bar en de zeep heb ik zeker al gebruikt. Ik scrub eigenlijk altijd maximaal 1 keer per week, want vaker scrubben is niet echt goed :).
Ik vind de scrub bar echt heerlijk! De geur is echt super lekker en geeft mij rust en ontspanning. Het maakt mijn huid ook echt heerlijk zacht. Deze ga ik echt vaker kopen :). Hij is ook totaal niet duur, namelijk maar € 2,95!


La Chinata Olijfolie zeep

La Chinata Olijfolie zeep ingrediënten

De zeep is in een cilinderstaaf vorm. De kleur is geel en de geur is best wel sterk. Je moet er wel van houden. Ik vind het zelf best wel ok, want het is een wel een frisse geur.
De zeep is ook zeer fijn in gebruik! Ik vind het een prima product, maar het is niet echt een favoriet. Ik ga hem zeker wel opmaken, maar ik zal hem denk ik niet zo snel weer kopen :).
Ook deze is niet duur en kost maar € 2,95.

Wil jij ook eens fijne natuurlijk producten uitproberen? Neem dan eens snel een kijkje bij Secrets by Nature.

Ken jij Secrets by Nature al? En wat vind jij van de producten uit deze webshop?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: