Wishlist Nummer Zestien: herfst- en winterkleding en accessoiresC’est moi 🙂 , foto gemaakt door PhotoSolutions

Nu het steeds kouder begint te worden, gaan de dunnere kleren echt weer achterin de kast en komen de dikkere kleren weer tevoorschijn. Echter kan ik wel weer wat extra herfst- en winterkleding gebruiken. Vandaag heb ik een wishlist gemaakt van kleding en accessoires uit de webshop Nummer Zestien, die ik nieuw ontdekt heb 🙂 .

Nummer Zestien is een webshop, maar ze hebben ook drie winkels in Bladel. Ze hebben vele verschillende merkkleding in hun assortiment. Hieronder heb ik een wishlist gemaakt van de kleding die mij erg aanspreekt 🙂 .

De feestdagen komen er ook weer aan, en dan vind ik altijd leuk om een mooi jurkje aan te doen. Deze mooie little black dress is van Dept. Eigenlijk moet elke vrouw wel een little black dress in haar garderobe hebben 😀 , heb jij er al één?

Een ander item van Dept is die heerlijke dikke trui! Hij ziet er zo lekker warm uit! Ik vind hem erg mooi en hij lijkt me ook super fijn zitten.

Ik ben een echte jeans meisje. Ik heb al jeans van G-Star, maar die van Esprit vind ik ook echt super mooi! Ik draag ook altijd riemen bij mijn jeans en ik kan wel weer een nieuwe zwarte riem gebruiken. Deze is van Petrol accessoires. Ik vind dat zij heleboel mooie items hebben, zoals ook bijvoorbeeld het armbandje. Ik heb al zoiets en deze vind ik ook echt mooi!

Naast truien draag ik ook graag vesten en jasjes. De jasjes/vestjes van Geisha en Maison Scotch vind ik super pretty! De vorm is helemaal mijn ding!

En natuurlijk kan een roze item niet ontbreken in mijn wishlist, een prachtige trui van Maison Scotch!

Wat ik altijd fijn vind van zulke webshops is dat je snel jouw bestelling in huis hebt. Als je namelijk op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd vaak heb je het de volgende werkdag al in huis. Bladel ligt namelijk niet in bij ons de buurt, dus het is dan erg fijn als je lekker online kunt shoppen!

Ken jij Nummer Zestien al? En wat vind jij van deze webshop of winkel?

Dit artikel is in samenwerking geschreven.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: