Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

Speciaal voor dit seizoen heeft Etos een extra Botanical Boost-lijn gelanceerd, namelijk de Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition. Ik schreef al eens over de Botanical Boost lijn en ik was dan ook zeer benieuwd naar deze producten. Van een pr bureau ontving ik een aantal producten van deze nieuwe limited edition lijn. Namelijk een body cream, geurstokjes, bath fizzers en een massage olie. Vandaag laat ik deze producten aan jullie zien.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

Allereerst een heerlijke romige, intensief voedende body cream. Deze zit in een een pot met een inhoud van 200ml.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

De creme is echt heerlijk romig en en maakt mijn huid echt heerlijk zacht. De creme trekt zeer snel in en je hebt niet veel nodig om je huid in te smeren. De geur is ook echt heerlijk! Ik hou ervan! De body cream kost 4,99 Euro en dat vind ik een zeer mooie prijs.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

En dan een heerlijke massage olie. Deze zit in een flacon met een inhoud van 150ml.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

Ik gebruik de massage olie om mijn huid goed te laten hydrateren. De olie is echt fluweelzacht en voelt heerlijk aan als je het masseert in jouw huid. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en ik merk ook dat het mijn huid goed hydrateert. En de geur…heerlijk!

De massage olie kost ook 4,99 Euro voor een inhoud van 150ml.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

Ik ben dol op heerlijke geuren in huis. Zo hebben wij thuis wax melts branders aanstaan, vooral in deze tijd. Echt heerlijk!

Dit zijn de geurstokjes met een zachte, friszoete geur. De geur is heerlijk subtiel en niet te sterk, daar hou ik van! Ook kan je lang doen met deze geurstokjes.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

Hierboven heb ik weergegeven wat er allemaal inzit. De geurstokjes kosten 7,99 voor een inhoud van 150ml.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

De bruistabletten voor in had hebben een heerlijke zoetwarme geur. Daarnaast hebben ze ook een verzorgende werking. Echter hebben wij geen bad, dus kon ik deze helaas niet testen. Maar de geur alleen al…heerlijk!

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. De bath fizzers kosten 4,99 voor twee stuks. Een zeer goed prijsje! Misschien dat ik deze bath fizzers eens ga gebruiken voor in een voetenbad, of aan iemand geef die wel een bad heeft.

Ik vind de nieuwe limited edition van de Botanical Boost lijn echt heerlijk! De geur is super, zo ontzettend ontspannend, ik kan hier enorm van genieten! De limited edition is ontwikkeld in samenwerking met de Hortus Botanicus en bevat plantenextracten van hoogwaardige kwaliteit. En dat kan je zeker goed merken ook! Ik ben blij met deze producten!

Naast bovenstaande producten zijn de volgende producten ook te koop in deze lijn:
– Scented Candle 6,99 Euro
– Shower foam 4,99 Euro
– Hand cream 3,49 Euro

De Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition is verkrijgbaar in alle Etos winkels. Maar wees er wel snel bij, want op = op!

Heb jij al een product van de Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition lijn geprobeerd? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: