Haarmasker UniqONE van Revlon Professional


Haarmasker UniqONE van Revlon Professional

Mijn haar heeft altijd een uitgebreide en goede verzorging nodig. Ik gebruik altijd een shampoo, conditioner en het liefst ook nog een haarmasker. Ik heb het haarmasker UniqONE van Revlon Professional voor droog en beschadigd haar mogen ontvangen en hier was ik ook erg benieuwd naar. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.


Haarmasker UniqONE van Revlon Professional

UniqONE is een complete serie haarproducten van Revlon Professional die de belangrijkste voordelen voor het haar vernigt. Het haarmasker is speciaal voor droog en beschadigd haar en herstelt het haar in oorspronkelijke staat. Het heeft in totaal 10 voordelen:
1. Diep herstel van haarschade
2. Intensieve voeding
3. Versterkt het haar van wortel tot punt
4. Ongelovelijke glans
5. Zachtheid en gladheid
6. Sensationele controle van pluizig haar en ontwarring
7. Ultrahydraterend
8. Snel opgenomen, in slechts 3 minuten
9. Lichte afwerking met natuurlijke volume
10. Niet-vette formule


Haarmasker UniqONE van Revlon Professional

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.


Haarmasker UniqONE van Revlon Professional

Het haarmasker zit in een grote pot, de verpakking vind ik er erg mooi uitzien. En wat ik fijn vind, is dat er een plastic dopje voor hygiëne op zit.


Haarmasker UniqONE van Revlon Professional

Haarmasker UniqONE van Revlon Professional

De structuur is best stevig, glad en net zoiets als een conditioner. Je moet het aanbrengen op vochtig haar en dan 3 minuten in laten werken. Daarna spoel je het weer uit.

Ik merk dat het haarmakser goed uitsmeert in mijn haar, het brengt fijn aan. Mijn haar wordt er heerlijk glad en zacht van. Daarnaast krijgt mijn haar een heerlijke hydraterende boost en ziet er ook nog eens glanzend uit. Van sommige maskers en conditioners krijg ik een vette laag over mijn haar, maar dat is bij dit masker helemaal niet het geval. Echt heerlijk!

Ik ben zeer tevreden met dit haarmasker, het is echt een heerlijk product voor mijn haar.

Het Haarmasker UniqONE van Revlon Professional kost ongeveer 19,95 Euro voor 300ml en kan je kopen bij kappers of online bij bijvoorbeeld Bol.com.

Ken jij dit haarmasker al? En wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: