Mijn leven in foto’s #27 – Nieuwe Bullet Journal, Nieuwe Curved TV en een nieuwe Dakkoepel


Bullet journal

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan, mee heb gemaakt en wat we hebben gekocht. Zoals een nieuwe Bullet Journal gemaakt, nieuwe Curved tv gekocht en een nieuwe dakkoepel geplaatst. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


image

Linkie in een doos 🙂 .


image

Yummieeee 🙂 . Ik hou van chocolade.


image

Ik ben weer begonnen met een nieuwe Bullet Journal. Echt ik hou van dit systeem, ik kan gewoon niet meer zonder.We hebben een nieuwe curved tv, wow wat kijkt dat echt mooi zeg. Hier komt snel nog een apart artikel over 🙂 . We zijn ook begonnen met Game of Thrones, super gave serie!


image

Een fijn pakketje ontvangen met dit haarmasker van Revlon Professionals. Hier ben ik echt benieuwd naar.


image

Verstoppertje spelen 🙂 .


image

Deze foto van Kampen in de avond heb ik van de week op mijn blog gezet. Ik vind hem erg mooi geworden!


image

Ik kreeg de nieuwe H&M Magazine binnen en hier heb ik gelijk maar een H&M Voorjaar wishlist van gemaakt.


image

Kiekeboe!


image

Nu het kouder wordt, is het ook tijd voor een nieuwe sjaal, ik heb een nieuwe HEMA sjaal gekocht en ik ben er echt blij mee.


image

Door de lekkage die we hebben gehad vorig jaar, moesten we een nieuwe dakkoepel hebben. Eindelijk is deze van de week geplaatst 🙂 en ik ben er zeer blij mee. Het is weer lekker helder is huis. Het moest nog wel geschuurd en geschilderd worden, maar dat komt nog wel.


image

Nieuw leesvoer 🙂 .

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 . Vandaag zijn we bezig met onze bijhok dat omgetoverd wordt tot een kantoor. Door de lekkage moeten ook de muren weer wit gemaakt worden. Vandaag dus een leuke en drukke dag 🙂 . Wat gaan jullie dit weekend doen?

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: