Finn Sauna Fresh Shower Scrub en Fresh Foaming Shower Gel met Anti-Pollution

Finn Sauna Fresh Shower Scrub en Fresh Foaming Shower Gel met Anti-Pollution

De producten van Therme vind ik altijd echt heerlijk! Als ik de producten van Therme gebruik, creëer ik een echt wellness momentje, echt genieten! Ik volg Therme ook op hun Instagram pagina en daar zag ik de nieuwe producten van Therme voorbij komen, namelijk de nieuwe Therme Finn Sauna producten. Ik besloot om twee producten hiervan te kopen, namelijk de Fresh Shower scrub en de Fresh Foaming Shower Gel, beide met anti-pollution. In dit artikel laat ik dan ook beide producten zien en vertel ik wat ik van deze producten vind.

De nieuwe Finn Sauna Fresh Shower Scrub en Fresh Foaming Shower Gel zijn beide verrijkt met 100% natuurlijke parfums van Eucalyptus en Menthol. Eucalyptus is bekend om haar geneeskracht, maar ook ondersteund het de zuurstofvoorziening van de cellen. Hiermee wordt het concentratievermogen verhoogd en daarnaast ook de creativiteit gestimuleerd. Eucalyptus heeft een aromatische, zuiverende, frisse geur. Het verwijdt de luchtwegen, dus is het ideaal bij een verkoudheid. Daar was ik zelf ook blij mee, want ik ben dan ook een aantal weken behoorlijk verkouden geweest. Ik vond het ook echt heerlijk om deze producten te gebruiken tijdens mijn verkoudheid.

Menthol geeft een goede balans tussen lichaam en geest en daarnaast heeft het een verkoelende en reinigende effect. De producten hebben ook het Anti-Pollution ingrediënt, dit helpt de huid actief te beschermen tegen de effecten van schadelijke invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan UV-straling, vrije radicalen en luchtvervuiling.

Wat ik ook echt prettig vind, is dat beide producten vrij van SLS, SLES en synthetische parfums.

Finn Sauna Fresh Shower Scrub en Fresh Foaming Shower Gel met Anti-Pollution

De Finn Sauna Fresh Foaming Shower Gel zit in een flacon met een inhoud van 200ml. Ik vind de flacons van Therme er altijd prachtig uitzien!

Finn Sauna Fresh Shower Scrub en Fresh Foaming Shower Gel met Anti-Pollution

De showergel heeft een spuitpompje zodat je gemakkelijk de mousse kan doseren en gebruiken.

Hierboven heb ik alle ingrediënten weergegeven.

Finn Sauna Fresh Shower Scrub en Fresh Foaming Shower Gel met Anti-Pollution

De shower geld is een zeer fijne schuimende mousse. Hierboven heb ik op mijn hand de mousse gedaan zonder water en je ziet dat het al gelijk een beetje begint te schuimen. Met water heb je echt een heerlijke schuimende mousse.

De shower gel reinigt, beschermd en verkoelt de huid. Ik vind het echt een heerlijke shower gel. En de geur is echt sterk, maar oh zo heerlijk! Ik hou er echt van. Zoals ik al zei vooral met de verkoudheid is dit echt een aanrader. Ook is de shower gel een heerlijke ontspanning nadat je een inspanning hebt gehad. Ik vind het echt een super fijn product!

De Finn Sauna Fresh Foaming Shower Gel kost 7,50 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld Etos in hun nieuwe webshop!

Finn Sauna Fresh Shower Scrub en Fresh Foaming Shower Gel met Anti-Pollution

De Finn Sauna Fresh Shower Scrub zit in een tube met een inhoud van 200ml. Ook de tube ziet er echt super mooi uit!

Finn Sauna Fresh Shower Scrub en Fresh Foaming Shower Gel met Anti-Pollution

De scrub gaat er heel gemakkelijk uit, als je de tube al op de kop zet, komt het er al een beetje uit. Wel goed dus om de dop goed vast te maken!

Hierboven heb ik alle ingrediënten weergegeven van de scrub.

Finn Sauna Fresh Shower Scrub en Fresh Foaming Shower Gel met Anti-Pollution

De scrub is echt heerlijk van structuur. Beetje “slijmerig” en het is een fijne scrub. Daar hou ik van, liever een fijne scrub dan een grove scrub. De scrub verwijderd dus dode huidcellen op een zeer milde wijze. De scrub reinigt en verzorgd mijn huid echt zeer goed. Nadat ik de scrub heb gebruikt, is mijn huid echt heerlijk glad en zacht. En de geur van de scrub is ook best sterk, maar echt heerlijk! Ook de scrub is dus een echte aanrader!

De Finn Sauna Fresh Shower Scrub kost 8,95 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld Etos in hun nieuwe webshop!

Wil je liever de nieuwe Therme Finn Sauna proberen? Via de website van Therme kan je jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief en dan ontvang je een gratis Finn Sauna Fresh Shower Gel Sample!

Heb jij de nieuwe producten van Therme Finn Sauna al geprobeerd? Wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: