Catrice Satin Matt Effect – 03 Little Lady Baltimore


Catrice Satin Matt Effect - 03 Little Lady Baltimore

Een tijdje geleden geleden liet ik jullie de Catrice Satin Matt Effect – 02 Crush on MATT zien en ik heb nog een lakje van dezelfde collectie, namelijk de Catrice Satin Matt Effect – 03 Little Lady Baltimore. Vandaag laat ik jullie dit super mooi nagellakje zien.


Catrice Satin Matt Effect - 03 Little Lady Baltimore

Dit lakje komt net als Crush On MATT uit de Catrice Luxury Vintage Satin Matt collectie. Ook dit is weer een super mooie kleur roze, beetje koraalachtige kleur. Het flesje van het lakje is van deze collectie vierkant, terwijl de normale flesjes van Catrice rond zijn. Het lakje heeft ook een inhoud van 11ML, terwijl een standaard flesje een inhoud heeft van 10ML. Zelf ben ik echter niet echt tevreden over het kwastje van het lakje, omdat deze aan de smalle kant is. Ik heb liever een iets breder kwastje, aangezien ik dat wel wat fijner vind lakken.


Catrice Satin Matt Effect - 03 Little Lady Baltimore

Op bovenstaande foto heb ik het lakje op mijn nagels. De kleur vind ik echt super mooi en het geeft ook een prachtige matte finish. Ik heb wel minstens 3 laagjes nodig om het helemaal dekkend te krijgen. Maar voordeel is wel dat het lakje echt super snel droogt en je dus niet lang hoeft te wachten totdat je een nieuw laagje aan kan brengen. Helaas geeft dit lakje wel wat strepen tijdens het lakken en het kan iets stroperig worden als je een iets dikkere laag gebruikt. Ook bij dit lakje is het dus aan te raden om dunne laagjes te gaan gebruiken.

Het lakje bleef bij mij ongeveer één dag op mijn nagels zitten, voordat het begon te chippen. Dat is niet echt lang dus. Maar ik doe ook computer werk, dus bij mij chipt nagellak sowieo best snel. Je kan natuurlijk ook een top coat overheen doen, een normale of zelfs een top coat met een matte finish. De kleur vind ik echt prachtig, alleen het is jammer dat het niet lang blijft zitten en dat je minstens drie laagjes nodig hebt.

Catrice Satin Matt Effect – 03 Little Lady Baltimore kost 3,59 Euro.

Wat vind jij dit mooie roze lakje?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: