Zwangerschapsupdate 20 weken – Krijgen we een zoon of een dochter?


Zwangerschapsupdate 20 weken - Krijgen we een zoon of een dochter?

Wow, alweer 20 weken, we zitten nu echt op de helft. Vanochtend hebben we de 20 weken echo gehad en we weten nu ook wat we krijgen 🙂 . Vandaag heb ik weer een zwangerschapsupdate voor jullie en hiermee vertel ik jullie meer over mijn zwangerschap, de echo en of we een zoon of een dochter krijgen 🙂 .


Zwangerschapsupdate 20 weken - Krijgen we een zoon of een dochter?

20 weken echo
Vandaag hadden we dan de 20 weken echo. Ik was behoorlijk zenuwachtig en vond het enorm spannend. We hadden een super leuke, lieve en grappige mevrouw die alles zeer goed uitlegde. Dat vonden we enorm fijn. Ik mocht gelijk gaan liggen en ze ging alles controleren. Hartje, beentjes, voetjes, armpjes, handjes, niertjes, hoofdje, echt van alles! Het zag er allemaal zeer goed uit. Alleen het hoofdje lag niet helemaal goed, dus ik moest een paar keer schudden met mijn buik hahaha. Maar ze kon gelukkig toen ook alles goed zien. En als laatste zagen we ook wat het geslacht is..
Ennnnnnnn WE KRIJGEN EEN ZOON!!!!! Haha echt super leuk, mijn man en ik hadden beide dit gevoel al vanaf begin af aan. Ik had ook op Twitter een poll geplaatst en het merendeel gaf toch een dochter aan, heel veel mensen trouwens. Haha, zo leuk om te zien! Maar ik ben onwijs blij dat onze baby gezond is (zover ze het konden zien natuurlijk) en dat we nu ook eindelijk weten wat het is. De 20 weken echo is echt zeer mooi en bijzonder!

Zwangerschapskwaaltjes
De misselijkheid is nu eindelijk voorbij, heel af en toe nog als ik niet op tijd eet, maar verder helemaal niets meer, gelukkig! De vermoeidheid is ook helemaal weg, yeahhh, zo blij mee! Eindelijk weer wat energie haha. Mijn onderrug is nog steeds vervelend, ik hoop dat dit wel wat beter gaat. Verder heb ik gelukkig geen kwaaltjes 🙂 .

Babykamer


Zwangerschapsupdate 20 weken - Krijgen we een zoon of een dochter?

Phoe, onze babykamer…waar zal ik eens beginnen. De vloer ligt er helemaal uit op dit moment. Vandaag wordt hij gelukkig wel weer helemaal dicht gemaakt. De vloer moest namelijk helemaal gelijk gemaakt worden. Toen we bezig waren met de vloer om het eruit te krijgen, kwamen we in totaal 3 ondervloeren tegen. Een daarvan was nog de echte oude vloer van begin 1900, wel zeer bijzonder om te zien. Maar bijna niks was goed meer, dus alles moest eruit. Nu zijn er ook balken geplaatst om de vloer weer mooi gelijk te krijgen, we hadden een verloop van wel liefst 9,5cm!! Dat is toch echt te gek! Ons huis is best oud en dus ook erg verzakt. Ik heb zo zin om de kamer in te gaan richten zodra alles dicht is, de muren gedaan zijn en het laminaat erin ligt hihi.

Babyspulletjes shoppen


Babyspullen

Inmiddels heb ik ook weer wat babyspullen in huis gehaald die echt noodzakelijk zijn, zoals kruiken, kruikzakken, rompertjes en veel meer! Super leuk! Natuurlijk ga ik binnenkort weer op pad om nog meer leuke spullen te gaan halen hihi.

Genieten!
Verder gaat het enorm goed met mijn man en mijzelf, wij genieten enorm van de zwangerschap! Mijn man heeft inmiddels ook onze kleine gevoeld en gisteren zagen we hem voor het eerst aan de buitenkant bewegen, haha zo cute!!!!

Dit was de zwangerschapsupdate van 20 weken. De volgende zwangerschapsupdate weer over een aantal weken zijn, ik denk na de volgende controle 🙂 .

Hebben jullie al een idee wat voor naam we onze baby geven? We weten het namelijk al wel!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: