Opgemaakt en favorieten november


Opgemaakt en favorieten november

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In november heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder Etos scrub en Guhl haarverzorgingsproducten. Naast opgemaakte producten laat ik vandaag ook mijn favoriete producten van afgelopen maand zien.

Opgemaakte producten

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Etos Jasmine & Vanilla salt & sugar scrub
Een heerlijke sult & sugar scrub die ik wekelijks gebruikte. Ik merkte wel dat op een gegeven moment de scrub steeds harder werd en het lastiger werd om hiermee goed te scrubben. Dat vond ik wel jammer, want de scrub is zelf echt fijn.

– AH scheergel voor de gevoelige huid
Deze is eigenlijk voor mannen, maar ik gebruik hem zelf ook gewoon vaak. Lekker goedkoop en schuimt zeer goed. Doet zijn werk gewoon prima.

– Guhl zijdezacht shampoo & conditioner
De laatste tijd ben ik steeds meer aan het experimenteren met verschillende shampoos en conditioners vanwege mijn droge en pluizige haren. Deze twee maken mijn haar wel heerlijk zacht, maar de pluis is nog steeds niet weg, helaas. Ik zal deze dan ook niet vaker gaan kopen.

Dit waren alweer de producten die ik heb opgemaakt. Het zijn er dit keer niet veel, maar ik denk dat volgende maand wel weer wat meer producten op het lijstje staan 🙂 .

Favoriete producten

Mijn favorieten producten van afgelopen maand heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je ook weer op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Vaseline lip therapy
Mijn lippen zijn de laatste tijd zo droog, met allemaal velletjes etc. Dit potje Vaseline kreeg ik van Viking en ik ben er echt dol op. Paar keer insmeren en mijn lippen zijn weer heerlijk zacht en velletjes vrij 🙂 .

Burt’s Bees dagcrème, nachtcrème en oogcrème
Drie heerlijke crèmes die echt goed mijn huid hydrateren 🙂 ! En ik doe er ook lekker lang mee, daar hou ik wel van!

Bijin Facial cleanser cream van Utsukusy-Schoonheid.nl
Een heerlijke reinigingscrème die goed mijn make-up goed weghaalt, zeer goed reinigt en de geur is ook heerlijk! Ik vind het een zeer fijn product, dat ook luxe aanvoelt en ook doet wat hij moet doen.

Dit waren mijn favoriete producten van afgelopen maand 🙂 , zeer fijne producten die echte aanraders zijn!

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt? En welke producten zijn jouw favoriet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: