4 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #16 met o.a. The Legend of Tarzan en Suicide Squad

4 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #16 met o.a. The Legend of Tarzan en Suicide Squad

Mijn man en ik hebben de afgelopen tijd weer een aantal films gekeken die ik graag met jullie deel. We hebben onder andere de films The Legend of Tarzan en Suicide Squad gezien. Vandaag vertel ik hier iets meer over en wat ik van de films vind.

The Legend of Tarzan
John Clayton, ook wel bekend al Tarzan, heeft jaren geleden de jungle van Afrika achter zich gelaten om met zijn geliefde vrouw Jane een nieuw leven te starten. Hij is uitgenodigd om terug te komen naar Congo als een handels-afgezant van het parlement. Echter wordt hij als pion ingezet binnen een zeer gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak, dit onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom. Wanneer komt Tarzan hierachter en hoe zal hij dit oplossen?

Ik vond het wel een vermakelijke film. Eerlijk gezegd had ik er wel iets meer van verwacht, meer actie of iets dergelijks. Het verhaal is prima, er zit ook wel humor in. Maar de flashbacks in verhaal hadden van mij niet echt zo gehoeven, haalt de snelheid van de film erg naar beneden. Daarnaast vond ik de special effects op zich wel ok, maar soms erg overdreven.

Suicide Squad
Een aantal zeer gevaarlijke supercriminelen worden onder leiding van een geheime overheidsorganisatie bij elkaar gezet als de groep “Suicide Squad” of ook wel bekend als “Taks Force X”. Ze krijgen zeer gevaarlijke opdrachten in ruil voor een kortere gevangenisstraf.

Het verhaal mocht van mij wel iets sneller op gang komen. In het begin vond ik het nogal langdradig. Maar verder was het wel een zeer leuke film. Het verhaal is verder prima en er zit lekker veel actie in. Ook hebben ze toffe muziek gebruikt in de film, daar hou ik wel van!

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children
Jacob is een tiener die aanwijzingen volgt en deze hem leiden naar een mysterieus eiland. Samen met zijn vader gaat hij hier naar toe. Op het eiland ontdekt hij de overblijfselen van Miss Peregrine’s school voor bijzondere kinderen, waar zijn opa vaak over verteld heeft. Hij bezoekt de ruïne en ontdekt dat de bewoners daar nog zijn en hem meenemen naar een bijzonder wereldje. Ze hebben allen bijzondere krachten, maar Jacob komt erachter dat hij ze ook heeft en deze zullen zeer goed van pas gaan komen.

Een leuke, vermakelijke film met veel fantasie, eigenlijk vind ik het meer een kinderfilm. Niet Tim Burton’s beste film, maar was wel leuk om naar te kijken. Daarnaast een leuke feit dat het ook in België is opgenomen.

War dogs
Twee twintigers die vroeger beste vrienden waren op school, komen elkaar weer tegen. Één van de twee is een wapenhandelaar en ze besluiten samen verder te gaan. Ze beginnen klein maar al snel stroomt het geld binnen. Echter komen ze in de problemen wanneer ze deal van 300 miljoen dollar binnenhalen om het Afghaanse leger te bewapenen. Hoe zullen ze bepaalde dingen gaan oplossen?

Dit vond ik nou echt een leuke film! Lekkere humor en het verhaal zit goed in elkaar. Je wilt echt weten hoe ze bepaalde dingen oplossen en hoe ver ze eigenlijk durven te gaan. Echt een aanrader vind ik!

Dit zijn de films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Ik hoop komende maand dat we meer films kunnen gaan kijken, want ik heb nog een complete lijst met films die ik graag wil zien 🙂 .

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien en welke films vind jij aanrader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: