Etos Jasmine & Vanilla salt & sugar scrub


Etos Jasmine & Vanilla salt & sugar scrub

Één keer in de week vind ik het heerlijk om mijn lichaam helemaal goed te gaan scrubben. Om alle dode huidcellen weg te halen en mijn lichaam weer zacht en glad te maken. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vrienden de Etos Jasmine & Vanilla salt & sugar scrub van de nieuwe Botanical Boost lijn. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

Bij de nieuwe Botanical Boost lijn zijn er in totaal zes planten uitgekozen die door hun werking een echte boost kunnen geven. Elke keer zijn er twee soorten planten met elkaar gecombineerd, het gaat om Lime & Mint, Elderflower & Raspberry en Jasmine & Vanilla. De totale lijn van de Botanical Boost bestaat uit 25 heerlijke producten. Ik heb de salt & sugar scrub gekregen van Jasmine & Vanilla. Maar er zijn ook producten als bijvoorbeeld bath oil, body oil, shower foam, hand cream, hand scrub en veel meer.


Etos Jasmine & Vanilla salt & sugar scrub

Hierboven heb ik de ingrediënten neergezet van de Jasmine & Vanilla salt & sugar scrub.


Etos Jasmine & Vanilla salt & sugar scrub

De salt & sugar scrub zit in een grote pot van 300ml. De verpakking vind ik ook erg mooi uit zien. Als je de pot open doet, dan zie je dat er ook een beschermlaag overheen zit. Dat maakt het wel zo hygiënisch.


Etos Jasmine & Vanilla salt & sugar scrub

Het is een diep reinigende en rijke scrub van zout en suiker. De structuur vind ik echt heerlijk, beetje grof maar niet te grof. De geur is ook echt heerlijk, beetje kruidig maar vooral de vanille komt naar voren, echt lekker!


Etos Jasmine & Vanilla salt & sugar scrub

Zo ziet het eruit als je je huid een beetje insmeert en scrubt. Mijn huid wordt heerlijk glad en zacht nadat ik de scrub heb gebruikt. Ik vind het echt een heerlijke scrub! Het is ook best een grote pot, dus je kan er ook lekker lang mee doen.

De Etos Jasmine & Vanilla salt & sugar scrub kost 6,99 Euro voor 300ml. Meer informatie over de Botanical Boost kan je vinden op de website van Etos.

Heb jij al eens producten van de nieuwe Etos Botanical Boost lijn geprobeerd? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: