Dekbedovertrek van Textielwereld.nl


Dekbedovertrek

Een tijdje geleden hebben mijn man en ik een nieuw bed gekocht, namelijk een super luxe en mooie boxspring. Omdat we een nieuw bed hadden gekocht, waren we natuurlijk ook op zoek naar nieuwe beddengoed zoals bijvoorbeeld een nieuwe dekbedovertrek en ook twee nieuwe kussenslopen. Echter ons bed heeft de maat 160/210 en het is erg lastig om een geschikte dekbedovertrek te vinden in de juiste maat. Van Textielwereld kreeg ik de kans om een mooie dekbedovertrek met twee kussenslopen uit te kiezen. En natuurlijk laat ik jullie vandaag zien welke dekbedovertrek en kussenslopen we hebben genomen.

Textielwereld.nl is een onderdeel van het Nederlandse bedrijf E Central. Zij specialiseren zich in het inkopen en leveren van hoge kwaliteit textiel producten tegen zeer scherpe prijzen. Textielwereld.nl heeft een zeer breed assortiment aan bijvoorbeeld dekbedovertrekken, dekbedden, lakens, kussens en meer! Je kan ook hoeslakens bij Textielwereld krijgen. Boxsprings zijn tegenwoordig helemaal in en daar speelt Textielwereld ook graag op in. Ze hebben bijvoorbeeld voor boxsprings ook speciale items, denk bijvoorbeeld aan hoeslaken voor een topper van een boxspring.


Dekbedovertrek

Ik mocht een dekbedovertrek uitkiezen en heb gekozen voor bovenstaande Portland dekbedovertrek in mooi zachte kleuren, zoals beige, bruin en wit. Het dekbedovertrek is gemaakt van zeer hoogwaardig en 100% katoen. De kleuren van het dekbedovertrek vind ik echt super mooi en passen zeer goed bij ons bed en slaapkamer.


Dekbedovertrek

Het dekbedovertrek is zeer geschikt voor lange bedden en dekbedden, zoals wij dat hebben. Het dekbedovertrek heeft namelijk een formaat van 200/220 en ons bed is 160/210. Ook zit er een instopstrook in over de gehele breedte, dit maakt het opmaken van ons bed zeer gemakkelijk.


Dekbedovertrek

Naast het dekbedovertrek zaten er ook twee kussenslopen van formaat 60/70 bij. Echt perfect, want de kussenslopen passen zeer goed om onze kussens heen.

Ik vind het dekbedovertrek echt heerlijk, fijne stof en de kleuren zijn ook zeer mooi. Ik ben blij dat ik ook een webshop heb ontdekt dat ook dekbedovertrekken en andere items in vele verschillende formaten hebben, dus ook voor lange bedden. Dit was voorheen namelijk een behoorlijke zoektocht!

Deze dekbedovertrek kost 54,95 Euro in de maat die wij hebben. Neem zeker eens een kijkje op de website van TextielWereld mocht je ook op zoek zijn naar nieuwe beddengoed.

Ken jij Textielwereld.nl al? En wat vind jij van deze webshop?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: