Bullet Journal Swap Update #2 – Travelling Journal


Bullet Journal Swap Update #2 - Travelling Journal

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update plaatste over de Bullet Journal swap. Dit kwam omdat er een aantal mensen in de swap groep waren die niets meer van zich lieten horen en een bullet journal was kwijtgeraakt. We gingen even wachten om de andere mensen nog een kans te geven, maar helaas. Nu zijn we in totaal met 6 man over (4 vielen dus af). Een persoon moest de travelling journal opnieuw maken. Gelukkig was mijn travelling journal wel gewoon goed aangekomen. Afgelopen vrijdag was de deadline om de travelling journal weer in te vullen en te versturen naar de volgende persoon. Ik had een journal gekregen van iemand uit Duitsland. Haar persoonlijke dingen heb ik niet op de foto gezet, maar wel een aantal andere leuke items en hoe ik zelf mijn gedeelte heb ingevuld.


Bullet Journal Swap Update #2 - Travelling Journal

De travelling journal van degene uit Duitsland zag er echt mooi uit. Elke journal heeft een eigen naam, deze heet “Amelia”. De eerste pagina’s die ze erin had gezet waren de standaard pagina’s die we allemaal erin moesten zetten, zoals bijvoorbeeld een kaartje en een travelling log.


Bullet Journal Swap Update #2 - Travelling Journal

Op een volgende pagina had ze een gedeelte gemaakt waarin je jouw favoriete quotes kan plaatsen. Ik heb zelf de quote “Do what you love” neergezet, dit is toch wel een van mijn favoriete quotes πŸ™‚ .


Bullet Journal Swap Update #2 - Travelling Journal

Daarna twee pagina’s met de dingen (of mensen, dieren etc) waarvan wij houden. Ik heb wel mijn naam er nog bijgezet, anders weet je straks niet meer van wie wat is πŸ™‚ .


Bullet Journal Swap Update #2 - Travelling Journal

Na haar eigen persoonlijke pagina’s, was het nu mijn beurt om iets in te gaan vullen. Het is de bedoeling dat je altijd in een travelling journal iets over jezelf zet πŸ™‚ . En nee, ik ben niet zo goed in Engels haha.


Bullet Journal Swap Update #2 - Travelling Journal

Dan heb ik ook nog twee pagina’s gemaakt met mijn favoriete series en waar iedereen hun eigen favoriete series neer kan zetten.


Bullet Journal Swap Update #2 - Travelling Journal

Nog een pagina met happy moments πŸ™‚ . Deze is ook gemaakt voor iedereen om in te vullen.


Bullet Journal Swap Update #2 - Travelling Journal

In elke travelling journal komt er ook een pagina met een foto van een verlaten pand te staan. En als laatste nog een pagina met de spellen die ik op dit moment speel πŸ™‚ .

In totaal heb ik 7 pagina’s ingevuld, iedereen mag in de Amelia journal 8 pagina’s invullen πŸ™‚ . Ik ben ook weer echt benieuwd wat de volgende persoon van deze Journal vindt en ik ben ook erg benieuwd hoe de bullet journal eruit ziet die ik nu krijg.

Ik hou jullie natuurlijk allemaal weer op de hoogte zodra ik de volgende Journal in handen heb en deze weer ingevuld heb.

Heb jij wel eens meegedaan aan een internationale swap?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: