Golden Rose Fantastic Color Nail Lacquer 103


Golden Rose Fantastic Color Nail Lacquer 103

Een aantal dagen geleden hebben jullie kunnen lezen dat er een leuk nagellakje zat in de Grazia Goodiebag Najaar, namelijk de Golden Rose Fantastic Color Nail Lacquer 103. Ik had nog helemaal geen een lakje van dit merk in mijn bezit, dus ik was hier erg benieuwd naar.

Maar wat vind ik van dit nagellakje?

Alle lakjes uit de Fantastic Color collectie hebben een nummer. Dit lakje heeft nummer 103. Ik vind het jammer dat het lakje geen naam heeft, dat vind ik namelijk altijd leuker :). De verpakking zelf vind ik wel erg mooi. Het heeft een chique uitstraling.

Dit nagellakje heeft de kleur gebroken wit a beige achtig. Echt een heel mooi kleurtje!

De dop van het lakje is best lang, je kan hierdoor de dop met kwastje goed vastpakken. Het kwastje zelf is niet dun en ook niet dik, dit vind ik erg prettig. Het lakken is hierdoor best fijn.


Golden Rose Fantastic Color Nail Lacquer 103

Het lakje zelf is wel best dun, waardoor het moeilijk is om het goed dekkend te krijgen. Na vier laagjes is het nog niet helemaal dekkend. Je ziet namelijk nog de witte randjes van mijn nagels erdoorheen. Op zich niet heel storend, omdat ik niet hele lange nagels heb. Maar ik kan me voorstellen dat als je wel lange nagels hebt, je dit wel goed dekkend wilt hebben.

Het lakje zelf droogt wel erg snel en dat vind ik ook zeer prettig, vooral omdat ik altijd zo ongeduldig ben en snel weer dingen wil doen met mijn handen haha.

Golden Rose Fantastic Color Nail Lacquer is helaas niet meer verkrijgbaar.

Heb jij ook een Golden Rose nagellakje in je bezit? En wat vind je ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: