Mijn leven in foto’s #44 – Nationale Glasdagen Leerdam, nieuwe babyspulletjes en een babykamer gekocht


Mijn leven in foto's #44 - Nationale Glasdagen Leerdam

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. We hebben nieuwe babyspulletjes gehaald, een babykamertje gekocht en in Leerdam zijn momenteel de Nationale Glasdagen bezig waar ik ook al een kijkje heb genomen. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn nieuwe Bullet Journal 2016

Ik heb mijn allereerste filmpje opgenomen, deze gaat over mijn Bullet Journal. Ik wil elke maand een filmpje online gaan zetten 🙂 .


Missie walkthrough: Simstad Express

Er kwam ook weer een nieuwe update van The Sims Freeplay, super tof! Deze ben ik momenteel aan het spelen 🙂 .
Ik heb weer aan een super leuk DIY project gewerkt, namelijk een glitter jar. Hier komt zeker nog een artikel van online, want hij is ook nog niet helemaal af 🙂 .


Mijn leven in foto's #44 - Babyspulletjes

Mijn man en ik zijn naar verschillende babywinkels geweest om wat spulletjes te gaan kopen. We waren eerst naar Baby-dump geweest, hier kom ik dus echt never nooit niet meer. Wat een verschrikkelijke zaak. Veel dingen waren gewoon smerig, helemaal onder de stof en viezigheid. En veel dingen waren ook uit verpakkingen gehaald, echt waarom!? Daarnaast hadden ze bepaalde spullen in de voorbeeldkamertjes en ik vroeg of ze die ook nog hadden. Ja die verkopen we hier niet. He?? Waarom laat je ze dan zien in de voorbeeldkamers? Ook was er een medewerkster die gewoon zat te niezen op babykleertjes zonder haar hand voor haar mond te doen, niet één keer, nee drie keer! Nahh hier kom ik niet meer!

Wel zijn we nog naar Prenatal in Utrecht geweest, geweldige nieuwe grote zaak! Echt super! Hier hebben we vele spulletjes kunnen halen 🙂 .


Mijn leven in foto's #44 - IKEA

Mijn leven in foto's #44 - IKEA

Ook zijn we nog naar de IKEA geweest, want we moesten nog nieuwe kussens hebben en daarnaast gingen we ook op zoek naar nieuwe laminaat voor in de babykamer 🙂 . We gaan voor een witte laminaat 🙂 .


Mijn leven in foto's #44 - Linkie

Linkie lag zoooo lief bij mijn man op schoot, hier moest ik gewoon een foto van maken haha 🙂 .


Mijn leven in foto's #44 - Doekje

Van mijn collega en zijn vrouw kreeg ik dit super cute doekje 🙂 . Ik vind hem echt zoooo leuk!


Mijn leven in foto's #44 - Luiertas

Mijn leven in foto's #44 - Waskussen

Mijn leven in foto's #44 - Slabbertje

Van de week zijn we nog naar Van Asten geweest om een babykamer uit te gaan zoeken. We hadden er één op het oog, maar in het echt was hij toch minder mooi dan we gedacht hadden. We zagen wel een andere zeer mooie babykamer en we besloten om die te nemen. Ik heb hier geen foto’s van, maar het is deze geworden: Babykamer Nick. Ik vind hem echt super mooi! Begin oktober komen ze hem bezorgen, ik kan niet wachten haha!

Ook hebben we nog een aantal andere spulletjes gekocht, zoals een waskussen, slabbertje en een luiertas, zeer blij mee!


Mijn leven in foto's #44 - babykamer stukadoor

Yeahhh, eindelijk kon de stukadoor komen voor de babykamer! En dat is nu helemaal af 🙂 ! Echt top, het moet nog goed drogen en daarna (vanaf eind volgende week) kunnen we de muren sauzen. Eerst nog de boel schoonmaken, want de ramen zien er ook niet uit, helemaal smerig van het stuken hahaha. Morgen gaan we al het laminaat halen bij IKEA en een ondervloer, zodat we dit ook snel erin kunnen leggen 🙂 . Het schiet dus nu echt op!


Mijn leven in foto's #43 - Nationale Glasdagen Leerdam

Gisteren zijn de Nationale Glasdagen van start gegaan en ik besloot ‘s avonds nog even een rondje te gaan lopen. Super mooi opgezet en het was er lekker druk. Vandaag en morgen ga ik zeker nog een kijkje nemen en foto’s maken 🙂 .


Mijn leven in foto's #44 - ELLE

Ik heb ook weer eens een keertje de ELLE gekocht om lekker door heen te bladeren 🙂 .

Dit was mijn leven in foto’s. Vandaag heb ik afgesproken met mijn vriendinnetje en gaan we lekker shoppen 🙂 . En daarna wil ik nog naar de Glasdagen toe 🙂 . Mijn man zal vandaag foto’s gaan maken bij de Glasdagen en ook nog met de drone gaan rondvliegen voor foto’s en filmpjes 🙂 . Super leuk!

Fijn weekend iedereen!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: