Serie: Cordon


Serie: Cordon

Op dit moment zijn er veel series die wij graag volgen, zoals The Walking Dead, Vikings, Better Call Saul en de Nederlandse serie Celblok H. Dit zijn mijn top series op dit moment, bij al deze series zijn de seizoenen afgelopen en moeten we wachten totdat het nieuwe seizoen begint. Maar afgelopen week is wel weer een nieuwe serie begonnen via Fox, namelijk een Belgische serie genaamd Cordon. Ook wij hebben de eerste aflevering gezien en vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

Cordon is een serie uit 2014 dat uitgezonden wordt op VTM, maar sinds vorige week dus ook op de Nederlandse buis te zien is, namelijk via Fox.

De serie speelt zich af in het mooie Antwerpen. Bij een patiënt in het fictieve Nationaal Instituut voor Infectieziekten Antwerpen, ook wel NIIZA genoemd, wordt een virale besmetting vastgelegd. Om uitbraak van het besmettelijke virus te voorkomen, wordt een complete wijk in de Antwerpse binnenstad afgesloten van de buitenwereld.

In de eerste aflevering zie je gelijk verschillende personages voorbij komen. Sommige personages hebben met elkaar te maken. Een aantal worden opgesloten en de anderen zitten er buiten.
Het verhaal is echt interessant en zeer goed in elkaar gezet! De eerste aflevering heeft echt mijn interesse gewekt en ik ben zeer benieuwd naar de volgende afleveringen 🙂 . Zeker een aanrader om te kijken!

Hieronder heb ik een trailer geplaatst:

Cordon komt elke woensdag om 22:00 uur op Fox. Wil je herhaling zien van de eerste aflevering? Morgen om 22:50 uur is de eerste aflevering te zien op Fox.

Heb jij de eerste aflevering van Cordon al gezien? En wat vind jij van deze nieuwe serie?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: