NIVEA CELLular Radiance lijn


NIVEA CELLular Radiance lijn

Over minder dan een maandje, de dag na onze bruiloft, word ik alweer 30 jaar. Aan mijn huid begin ik wel te merken dat ik wat ouder word. Ik krijg meer rimpeltjes en mijn huid wordt wat slapper hier en daar. Daarnaast heeft mijn gezicht ook wat meer oneffenheden. NIVEA heeft een nieuwe lijn op de markt gebracht, namelijk de NIVEA CELLular Radiance lijn. Via BloggersNetwork.nl kon ik deze lijn de afgelopen vier weken testen. Ik was namelijk ontzettend benieuwd naar deze lijn en vandaag vertel ik jullie hier iets meer over en wat ik ervan vind.

De NIVEA CELLular Radiance lijn bestaat uit de volgende producten:

CELLular Radiance Perfectionerende Fluid
CELLular Radiance Dagcrème
CELLular Radiance Nacht Serum
CELLular Radiance Camouflerende Oogcontourcrème

CELLular Radiance Dagcrème


NIVEA CELLular Radiance lijn

Ik gebruik elke dag wel een dagcrème en ik was dan ook zeer benieuwd naar de CELLular Radiance Dagcrème. De dagcrème zit in een potje van 50ML. De verpakking ziet er goed en mooi uit, het is niet echt een heel groot potje, maar je hebt er dan ook niet veel van nodig.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


NIVEA CELLular Radiance lijn

De dagcrème moet direct je huid een natuurlijk glans geven. Daarnaast moet het zorgen voor een egale huid. De dagcrème bevat SPF 15 met UVA & UVB-bescherming en nu vooral als de zon meer gaat schijnen heb ik dat echt wel nodig! De dagcrème moet ook ervoor zorgen dat de rimpeltjes minder zichtbaar zijn en dat het de huid verstevigd. Je huid moet zacht en soepel aanvoelen. Klinkt goed toch?


NIVEA CELLular Radiance lijn

Als je het potje opendraait, dan zit er eerst een beschermlaagje over de crème heen, wat eigenlijk altijd zo is bij de NIVEA crèmes. Dat vind ik wel prettig, want dan weet je dat het potje niet eerder is opengemaakt en het is hygiënischer.


NIVEA CELLular Radiance lijn

De structuur is echt heerlijk, lekker romig, niet te dik en ook vooral niet te dun. De geur is ook echt prima, een typisch NIVEA geurtje en daar hou ik wel van 🙂 .


NIVEA CELLular Radiance lijn

De dagcrème smeert ook zeer goed uit. Je hebt dus zoals ik zei niet veel van de crème nodig.

Ik ben echt dol op deze dagcrème! Het voelt echt heerlijk aan op mijn huid. Ik merk dat mijn huid zeker zacht en soepel aanvoelt na het gebruik van de crème. Daarnaast voelt mijn huid zeker iets steviger aan en mijn huid egaliseert echt mooi als ik de crème op doe, rimpeltjes zijn dan iets minder zichtbaar, echt verdwijnen doen ze niet. Maar och, ik ben echt dol op deze dagcrème!

CELLular Radiance Dagcrème kost 17.99 Euro voor 50ML.

CELLular Radiance Nacht Serum


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

‘s Avonds vind ik het ook erg fijn om een nachtcrème of nacht serum op te doen. Het CELLular Radiance Nacht Serum zit in een flesje van 40ML. Ook hier vind ik de verpakking er goed uit zien. Deze heeft een donkerblauwe kleur, zodat je precies ook kan zien dat deze voor de nacht is.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

Het serum zal ervoor moeten zorgen dat vlekjes en oneffenheden zichtbaar moeten verminderen. Daarnaast egaliseert het de huid, vermindert ook weer zichtbaar rimpeltjes, verstevigd de huid en geeft de huid een gezonde glans en uitstraling.


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

Het flesje van het serum heeft een pompje zodat je gemakkelijk kan doseren met het serum. Dit vind ik persoonlijk zeer prettig en hygiënisch.


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

De structuur van het serum is ook weer echt heerlijk! Iets dikker dan de nachtcrème, maar wel weer lekker romig. De geur is ook echt weer heerlijk!


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

Het serum smeert ook zeer goed uit. Je hebt er niet veel van nodig. Ik merk dat mijn huid steviger aanvoelt en dat oneffenheden iets minder zichtbaar worden. Daarnaast glanst mijn huid mooi en mijn huid is iets meer ge-egaliseerd. Ook dit vind ik weer een heerlijk product dat ik echt zeer graag gebruik! Super fijn!

Het CELLular Radiance Nacht Serum kost 17.99 Euro voor 40ML.

CELLular Radiance Camouflerende Oogcontourcrème


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

Onder mijn ogen is het altijd wat donker en blauw. Ik vind het dan fijn als dit wat minder donker en blauw is. De CELLular Radiance Camouflerende Oogcontourcrème komt in een tube van 15ML. Er zit niet veel in de tube, maar je hebt maar een paar druppels nodig voor onder je ogen. De verpakking ziet er verder goed uit.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

De oogcontourcrème moet ervoor zorgen dat de zichtbaarheid van donkere kringen en wallen verminderen. Daarnaast vermindert het ook de zichtbaarheid van de fijne lijntjes en rimpels.


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

De tube heeft een puntige uiteinde, zodat je gemakkelijk de crème eruit kan krijgen door in de tube te knijpen.


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

Hierboven heb ik mijn oog weergegeven en je kan zien dat ik het wel donker en blauw onder mijn oog is.


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

Ik heb een aantal druppels van de crème aangebracht. De structuur ziet er best goed uit.


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

En dit is het resultaat. Je ziet dat het donkere en blauwe al een stuk vermindert is, daarnaast ziet het er wat meer fijntjes uit. Ja ik ben echt tevreden over deze oogcontourcrème!

De CELLular Radiance Camouflerende Oogcontourcrème kost 17.99 Euro voor 15ML.

CELLular Radiance Perfectionerende Fluid


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

Zoals ik al zei heb ik wat oneffenheden in mijn gezicht, dan is het natuurlijk erg fijn als ik deze weg kan krijgen met een crème. De CELLular Radiance Perfectionerende Fluid komt ook weer in een tube van 40ML.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

De fluid moet ervoor zorgen dat oneffenheden zichtbaar camoufleert na het aanbrengen. En daarnaast moet het ook mijn natuurlijke teint perfectioneren. Hier was ik wel echt benieuwd naar, want ik heb vaker dat soort crèmes gehad, en die pakten bij mij helaas niet goed uit, ze waren namelijk allemaal te donker, vlekkerig of oranje.


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

De tube heeft een pompsysteempje, wat ik wel echt zeer prettig vind. Zo kan je weer gemakkelijk gaan doseren.


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

De structuur ziet er goed uit. Het heeft een grijs/bruinig kleurtje met spikkeltjes erin. Dit zorgt ervoor dat het jouw eigen natuurlijke teint perfectioneert.


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

Ojee, dit ziet er wel erg donker en oranje uit….nu ben ik zeker benieuwd hoe het op mijn gezicht eruit gaat zien.


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

Zoals je ziet heb ik hier en daar wat oneffenheden, vooral op mijn wangen en op mijn kin.


NIVEA CELLULAR Radiance lijn

Pfoe, hier was ik dus al bang voor. Veel te donker en oranje voor mijn huid! Je ziet dat het ook wat vlekkerig is terwijl ik het echt goed uitsmeer, zeer jammer want mijn oneffenheden heb ik wel iets kunnen camoufleren hiermee. Ik heb ook verschillende hoeveelheden uitgeprobeerd, maar ik merk dat mijn huid dit niet aan kan. Ik heb een erg lichte huid en dit is echt te donker en oranje voor mij. Misschien dat het bij een ander wel goed is qua kleur, maar dit is helaas echt niet mijn natuurlijk teint…

De CELLular Radiance Perfectionerende Fluid kost 17.99 Euro voor 40ML.

Over het algemeen ben ik echt zeer tevreden over de NIVEA CELLular Radiance lijn. Vooral de dagcrème, nacht serum en oogcontourcrème zijn toppers die ik zeker elke dag gebruik. Maar de CELLular Radiance Perfectionerende Fluid ben ik minder over te spreken, maar dat kan ook aan mijn huid liggen, want ik merk ook bij vele foundations en BB creams dat ze veel te donker of te oranje voor mij zijn.

Heb jij de nieuwe NIVEA CELLular Radiance lijn al uitprobeert? En wat vind jij van deze producten?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: