Mijn leven in foto’s #10 – Bruiloft voorbereidingen en opknappen huisje


Ons huisje

De tijd vliegt voorbij, nog een aantal weekjes en dan gaan we al trouwen! ZOooo spannend haha. Vandaag mag ik heerlijk mijn trouwjurk weer passen en als alles goed is, deze ook meenemen naar huis 🙂 , yesss!! Het komt nu echt steeds dichterbij hihi. Zo leuk 🙂 ! De afgelopen tijd is het dan ook best druk geweest met de bruiloft voorbereidingen, maar ook met ons huisje. De verzekering was nu helemaal rond en konden we eindelijk ons huisje gaan herstellen en opknappen. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal heb meegemaakt in de afgelopen twee weken.


Mijn leven in foto's #10

Ik was even de stad in geweest om wat spulletjes te kopen, voor mezelf maar ook voor mijn vriendinnetje, want die was anderhalve week geleden jarig 🙂 . Ik vind de pennen van de Hema echt zo cute altijd he 🙂 . Oja, bij de Kruidvat kreeg ik een handdoekje gratis, yeahh altijd handig!


Expo Kunst bij Karel

Expo Kunst bij Karel

Expo Kunst bij Karel

Mijn verloofde heeft de komende maanden een expositie over zijn vergane glorie fotografie bij Kunst bij Karel te Gorinchem. Super leuk en ik ben erg trots op hem!

Ben je een keer in Gorinchem, neem dan eens een kijkje! Gratis entree en verschillende soorten kunstvormen zijn hier te bewonderen 🙂 .


Link

Wat kan onze Link toch zo cute zijn he 🙂 <3 .


ELLE

Nieuw leesvoer 🙂 .


Zelf kaarsen maken

Zelf kaarsen maken

Zelf kaarsen maken blijft echt super leuk! En nu kon ik mooi leuke en vrolijke lente kleurtjes gebruiken 🙂 .


Koeken bakken

Heerlijke koeken bakken 🙂 .


Bruiloft voorbereidingen - Bedankjes maken

Bedankjes maken

Ik vind het echt super leuk om zelf ook creatief bezig te zijn met onze bruiloft voorbereidingen. Samen met mijn vriendinnetje zijn we bezig geweest om de bedankjes te gaan maken, 150 stuks! Ze zijn nog niet helemaal af, maar gaat zeker goed komen. Na onze bruiloft komt hier zeker nog een uitgebreid artikel over 🙂 .


Bruiloft voorbereidingen - Trouwkaart

Onze trouwkaart <3 ! Ik vind hem zooooo mooi 🙂 !! Inmiddels zijn ook alle uitnodigingen de deur uit 😀 .


IKEA

De verzekering was gelukkig snel geregeld nog nadat twee weken geleden de machines uit huis konden vanwege de gesprongen waterleiding. Het herstelwerk kon dus nu eindelijk gedaan worden. Er zit nu nieuwe laminaat in ons huisje en mijn vriendinnetje en ik zijn even naar de IKEA geweest om nieuwe spulletjes te gaan halen.


huisje

Het is nog niet helemaal af, hier en daar nog wat mooi aankleden, maar wat ben ik al blij met dit resultaat. Ons huisje is weer echt mooi, zeer licht in huis en die nieuwe spullen, heerlijk!! 😀 . Als alles helemaal klaar is, zal ik eens een roomtour doen 🙂 .


Trouwschoenen

Elke donderdag werk ik thuis, echt super fijn natuurlijk. En nu vond ik het een mooie tijd om eens mijn trouwschoentjes in te gaan lopen. Ik heb bijna de hele dag op mijn schoentjes gelopen haha.

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: