Nail art dotting tool


image

Als je me volgt via Twitter heb je misschien al kunnen zien dat ik eindelijk een dotting tool heb :). Ik was er al een tijdje naar op zoek en bij ons in de stad kon ik ze nergens vinden. Ik had gelezen dat Essence ze ook heeft, maar bij de Kruidvat hebben we niet zoveel spulletjes van Essence, althans de nail art spulletjes…

Ik wilde van de week nog een keer kijken in de stad of ik ergens een dotting tool kon vinden. Weer naar de Kruidvat geweest, maar helaas weer geen dottingtool. Jammer…dan maar via internet zoeken. Nu kwam ik toevallig bij de Intertoys en toen zag ik bij de nagel en make-up spulletjes…jawel..een dotting tool liggen met drie kleine nagellakpotjes van “Pink Tease” (nog nooit van gehoord :)!). Ha! Die nemen we mee :)! Hoe bizar, een dottingtool bij de Intertoys lol

De dotting tool heeft twee kanten, allebei een andere grootte. De kleuren van de nagellakjes zijn roze, zwart en wit.


image

image

Ik ga de komende tijd veel oefenen met nail art, dus zullen jullie veel creaties voorbij zien komen :). Eerst nog op zoek naar inspiratie :).

Heb jij wel eens iets met nail art gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: