Horrorrrr! Verlaten dierenartsschool


The classroom of decay

Afgelopen weekend zijn we weer eens op pad geweest om verlaten panden te gaan fotograferen. We zijn dit keer naar een verlaten dierenartsschool geweest. In dit gebouw staan nogal wat aparte dingen, namelijk vooral dode dieren en organen op sterk water..Horrorrrrr!!

Vorig jaar zijn we al een keer hier naar toe geweest, maar toen konden we helaas niet naar binnen. Dit weekend is het wel gelukt! Een mooie locatie, maar je moet echt wel tegen dit soort dingen kunnen.

We gingen eerst naar een zaal waar nog vele (college)stoelen staan, de vloer ligt er half uit en het het behang en plafond komt al helemaal naar beneden. Behoorlijk vervallen dus :). We hadden die dag erg mooi licht, ik heb daarom ook ervoor gekozen om de foto’s in zwart/wit te bewerken. Het komt er dan heel erg mooi uit te zien!


Chairs

Ook de stoelen zijn zeer vergaan, echt een prachtig gezicht!


Decay chairs

In een andere kamer stond ook nog een rijtje met dezelfde stoelen met daarvoor een karretje. Bovenop het karretje stonden een paar potten met sterk water en iets erin (geen idee wat het is ;)). Op onderstaande foto zie je ook niet heel erg goed wat er in de potten zit, dus vond dat deze al wel hier geplaatst kon worden ;).


Take a seat

In de volgende kamer stond een bureau bij een raam met wat flesjes en potjes erop. Het licht vind ik hier ook erg mooi!


Let's study

Als laatste zijn we naar de kelder gegaan waar je een kamer had vol met de potten met dode dieren en organen etc. op sterk water. Deze stonden op planken en op een tafel.


The basement of horror!

More horror!

The horror!

The horror

Doggy

We zijn die dag nog naar twee andere locaties geweest. Hier komen nog aparte verslagen van :).

Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn foto’s :). En sorrryyy als het te schokkend is! 🙂

Wat vind jij van bovenstaande foto’s?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: