I love summer tag!


I love Summer tag

Een tijdje geleden heb ik de tag “I love Spring” gedaan en dan is het natuurlijk nu tijd voor de tag “I love Summer!”. Deze gaat momenteel rond in de blogwereld. Ik vond hem echt zo leuk, dat ik hem ook graag in wilde vullen :). Ik heb deze bij Teddlicious vandaan :).

1. Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?
Essie!! Ik ben tegenwoordig echt gek op Essie nagellakjes :). Ik heb een aantal voor mijn verjaardag gekregen en vooral de twee roze lakjes “Ballet Slippers” en “Pink Diamond” vind ik geweldige mooie zomer lakjes. Heb je de review hiervan gemist? Je kan hem hier lezen: Review Essie Ballet Slippers en Pink Diamond


Essie ballet Slippers & Pink Diamond

2. Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?
Deze zomer heb ik geen vakantie gepland staan. In oktober gaan we weer een weekje op vakantie. Naar Frankrijk met vrienden van ons. De mannen gaan dan vissen op Karper. Hopen dat het dan wel mooi weer is, lekker nog een beetje zonnen :). Ik denk dat we wel weer veel op pad zullen gaan om verlaten panden te gaan fotograferen, ook lekkere kleine tripjes tussendoor :)!

3. Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Ik draag heel erg graag topjes, met een leuke blazer of vestje erboven. Ik ben niet zo van de rokjes of korte broeken :).

4. Wat is jouw ultieme zomer hit?
Daft Punk eindbazen! Ik ben echt dol op hun nummers en vooral de allernieuwste van hun “Get Lucky”. Top!

5. Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?
Op dit moment heb ik geen sandaaltjes. Graag zou ik wel nieuwe willen hebben, alleen moet nog even kijken welke ik wil hebben :).

6. Wat is jouw favoriete zomer geur?
Guess Girl Eau de Toilette! Love it :)! Ook hiervan heb ik een review over geschreven. Deze kan je hier vinden: Review Guess Girl Eau de Toilette


Guess Girl Eau de Toilette

7. Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini?
Bikini! Al heb ik nu helemaal geen bikini…slecht I know :). Toch maar eens weer een nieuwe kopen haha.

8. Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?
Hmm..ik draag nooit lipsticks haha

9. Wat is je favo zomer drankje?
Ik heb een zeer grote voorkeur voor een heerlijke koude frisse Taksi Splash (framboos en aardbei)…yummmm!!

10. Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?
Een zonnebril, zeer goede zonnebrandcreme (ik ben al behoorlijk verbrand op de dagen dat het 20+ graden was afgelopen tijd). Een nieuwe bikini en goede sandalen haha.

Dit was de tag. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden. Jullie mogen hem natuurlijk ook weer overnemen :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: