Mijn nieuwe gouden iPhone Xs

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs

Begin maart mocht ik mijn abonnement bij T-Mobile verlengen en dus ook een nieuwe telefoon uitkiezen. Ik had een iPhone 7, maar wilde dolgraag de iPhone Xs hebben. Met het verlengen van mijn abonnement, kon ik de iPhone Xs uitkiezen. Super tof! In dit artikel laat ik jullie mijn nieuwe gouden iPhone Xs zien.

De iPhone Xs is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals zwart, zilver en goud. Ik heb zelf gekozen voor de gouden versie. De voorkant is wel gewoon zwart. Mijn iPhone 7 had ik ook in dezelfde kleur. De iPhone Xs kan je met verschillende opslagcapaciteiten krijgen, namelijk 64, 256 of 512 GB. Ik heb zelf gekozen voor de 64 GB. De iPhone 7 had 32 GB en dat vond ik eigenlijk wel te weinig. Maar 256 GB vind ik dan weer teveel, dus besloot ik om de 64 GB te nemen.

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs

Net zoals bij de iPhone7 zit de aan- en uit knop aan de zijkant.

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs

En aan de andere kant zitten de geluids- en volumeknoppen. Dit is ook precies hetzelfde als bij de iPhone 7.

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs

Wat wel compleet anders is, dat de iPhone Xs geen home knop meer heeft. Bij de iPhone 7 had je een home knop waarmee je de telefoon ook ontgrendelde met je vingerafdruk. Bij de iPhone Xs is dit compleet anders, de telefoon wordt namelijk via gezichtsherkenning ontgrendeld. De gezichtsherkenning is echt enorm snel. De Face ID zorgt ervoor dat je je iPhone kan ontgrendelen, maar ook dat je kan inloggen bij verschillende apps, websites en accounts. En als er een melding binnenkomt op je iPhone, dan krijg je de tekst “melding” te zien bij die app en zodra de gezichtsherkenning je gezicht ook echt herkent, dan krijg je het daadwerkelijke bericht in beeld te zien. Dus dat is qua privacy zeer prettig, mensen kunnen niet zo snel jouw inkomende berichten lezen. Ook als je een wekker af laat gaan en je kijkt naar je scherm, dan gaat het geluid zachter, hoe tof is dat!

Het formaat is een stukje groter dan de iPhone 7. Het scherm is ook een stuk groter dan bij de iPhone 7, namelijk 5,8 inch display. Ik vind het echt een zeer prettig formaat! Ik speel namelijk best graag spelletjes, zoals De Sims Freeplay en ook Pokémon Go, maar ik kijk ook graag filmpjes en dan is zo’n groot scherm echt super fijn en handig.

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs

De achterkant heeft echt een prachtige gouden kleur, ik vind dit super mooi eruit zien!

De iPhone Xs heeft het sterkste glas ooit. De nauwkeurig gefabriceerde banden zijn gemaakt van roestvrij chirurgisch staal. De iPhone Xs is daarom ook nog eens water- en stofbestendig en dat vind ik helemaal super!

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs - telefoon foto 7

Het scherm van de iPhone Xs is echt super helder. Het is een super retina display met een zeer goede kleurweergave. Het contrast is ook echt heel mooi! Hierboven heb ik een screenshot geplaatst van Pokémon Go op mijn iPhone Xs, de kleuren zijn echt top!

De iPhone Xs heeft in totaal drie camera’s. Twee aan de voorkant en eentje aan de achterkant.
In portretmodus heb je een diepteregeling die verstelbaar is. Je kan dus de diafragma aanpassen bij de foto’s. De eerste camera heeft als diafragma f1,8 en is een groothoeklens en de andere camera heeft een diafragma van f2,4 en is een telelens. Ook kan je met de camera’s HDR foto’s maken en je krijgt ook nog eens een prachtig bokeh effect in de foto’s. Beide camera’s zijn 12 MP en dankzij de nieuwe sensor zijn de pixels groter en dieper. De foto’s zijn levendiger en natuurgetrouwer. Bovendien zorgt de nieuwe sensor voor minder ruis bij weinig licht. Met de camera kan je ook nog eens 4K video’s maken, super tof! De camera aan de voorkant is een f2,2 groothoeklens en deze heeft ook weer een diepteregeling in portretmodus. Met de camera aan de voorkant kan je 1080p HD video’s maken.

Hieronder heb ik een aantal foto’s geplaatst die ik met de iPhone Xs heb gemaakt, zodat je ook kan zien wat de kwaliteit van de foto’s zijn. Deze foto’s zijn ook nog eens in de avond gemaakt met licht van een tafellampje. De foto’s zijn trouwens niet bewerkt!

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs - telefoon foto 1

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs - telefoon foto 2

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs - telefoon foto 3

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs - telefoon foto 4

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs - telefoon foto 5

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs - telefoon foto 6

De foto’s zien er echt goed uit he! Ik heb verschillende foto’s gemaakt met verschillende dieptes, zodat je goed kan zien wat het resultaat is.

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs

Ook bij deze iPhone zitten weer oordopjes en ook een oplader bij. Je kan ook de iPhone Xs draadloos oplader. Helaas heb ik zelf nog geen oplader om mijn iPhone Xs draadloos op te laden. Dit wil ik nog wel in de toekomst gaan kopen.

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs

Bij Smartphonehoesjes.nl heb ik een transparante flex backcover gekocht en ook een gehard glas screenprotector, zodat mijn iPhone Xs goed beschermd blijft, maar dat ik nog wel de prachtige vorm en kleuren van de iPhone Xs kan zien.

Mijn nieuwe gouden iPhone Xs

Ik ben echt enorm blij met mijn nieuwe iPhone Xs. De iPhone Xs kost 1099 Euro, maar omdat ik een abonnement heb, betaal ik maandelijks voor mijn telefoon en natuurlijk de abonnementskosten. Wel heb ik al een klein gedeelte betaald van het totaalbedrag van de iPhone, zodat mijn maandelijkse abonnementskosten hetzelfde bleven als voorheen.

Wat voor telefoon heb jij? En als je een nieuwe telefoon mocht uitkiezen, welke zou jij dan willen nemen?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: