Mijn leven in foto’s #104 – Op de foto met een bekende Engelse Karpervisser, knutselen en nieuwe Stampin Up items

Mijn leven in foto’s #104 - Chillen

Het is alweer maandag! We hebben de afgelopen tijd veel leuke dingen meegemaakt. We hebben weer veel geknutseld, zijn naar onze vrienden geweest en Thomas is op de foto geweest met een bekende Engelse karpervisser. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #104 - Kasteel knutselen

Mijn leven in foto’s #104 - Kasteel knutselen

Als Thomas ziet dat ik een tafelkleed pak en zijn doos met knutselspullen, dan wordt hij helemaal enthousiast! Hij vindt knutselen en verven zo ontzettend leuk! Dit keer hadden we een groot kasteel gemaakt, super tof hehe!

Mijn leven in foto’s #104 - Hareco

Mijn leven in foto’s #104 - Hareco

Mijn leven in foto’s #104 - Hareco

Mijn man gaat graag karpervissen en hij moest nog wat spullen kopen, dus besloten we naar Hareco hengelsport winkel te gaan. Thomas vind de karpers daar echt super om te zien en ging samen met mijn man daar ook naar kijken, echt so cute! Ook was bij Hareco een bekende Engelse karpervisser, namelijk Alan Blair van het Nash team. Die was super aardig en ging ook met Thomas naar de karpers kijken. Natuurlijk moest ik daar ook een foto van maken haha (de onderste foto).

Mijn leven in foto’s #104 - Chillen

Even heerlijk chillen met een dekentje en thee en natuurlijk Link die naast me ligt te slapen!

Mijn leven in foto’s #104 - Vriendje Tim

We zijn ook een aantal keer naar onze vrienden geweest. Thomas vind het super leuk om met “pientje pim”, oftewel vriendje Tim te gaan spelen hihi. So cute! We hebben ook veel dingen geregeld voor Sanne haar blog (BlogSanne.nl), ik help haar namelijk graag met de technische dingen voor haar blog.

Mijn leven in foto’s #104 - Stampin Up

Van de lieve Sam van Pootles.co.uk ontving ik weer nieuwe items, super tof! Ze geeft namelijk vaak nieuwe items weg aan de personen die via haar een bestelling hebben geplaatst bij Stampin Up. Echt super tof en lief! De stampset heb ik ook al gelijk gebruikt in mijn Journal hehe.

Mijn leven in foto’s #104 - Pokémon Go

Het hele gezin speelt Pokémon Go haha. Zelfs Thomas vindt het echt een super leuk spel en hij kan het best goed. Hij vangt de Pokémons ook helemaal zelf!

Mijn leven in foto’s #104 - De Sims Freeplay

Het was ook alweer een tijdje geleden dat ik De Sims Freeplay had gespeeld en wilde dit toch weer gaan oppakken. Gelijk kreeg ik leuke missies om te gaan spelen, het blijft toch echt wel een tof spel!

Mijn leven in foto’s #104 - knutselen

En nog een keer verven haha. Na het verven wil Thomas altijd zelf zijn handjes wassen en hij doet dat echt super goed! Ik vind het zo leuk dat hij ook van knutselen houdt, dus we knutselen en verven best vaak!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: