#Cityproof met de nieuwe NIVEA Urban Skin producten

#Cityproof met de nieuwe NIVEA Urban Skin producten

Mensen die in een drukke stad wonen hebben meer last van luchtvervuiling, dan wanneer je op het platteland woont. Als je in een drukke stad woont, dan is het natuurlijk enorm belangrijk dat je je huid goed reinigt. Luchtvervuiling heeft namelijk een negatief effect op je huid. Zo wordt de kans op pigmentvlekken verhoogd en daarnaast worden ook de fijne lijntjes en rimpels sneller zichtbaar. Daarom heeft NIVEA twee producten binnen de Urban Skin gezichtsverzorgingslijn geintroduceerd: de NIVEA Peel-off Urban Skin Detox Mask en de NIVEA 3-in-1 Urban Skin Detox Claywash. Deze producten reinigen de huid grondig én maken je huid #Cityproof. In dit artikel vertel ik meer over deze twee NIVEA Urban Skin producten die ik heb gekregen van een PR-bureau.

#Cityproof met de nieuwe NIVEA Urban Skin producten

De NIVEA 3-in-1 Urban Skin Detox Claywash is verrijkt met groente thee extract en natuurlijke klei. Je kan de Detox Claywas dagelijks gebruiken als wash en scrub en 2 à 3 keer per week als gezichtsmasker. De Detox Claywash zit in een tube met een inhoud van 150ml.

#Cityproof met de nieuwe NIVEA Urban Skin producten

Er zit een handig klikbare dop op, zodat je gemakkelijk de tube open en dicht kan doen. De geur is herkenbaar, het heeft een echte NIVEA geurtje. Daar hou ik wel van!

#Cityproof met de nieuwe NIVEA Urban Skin producten

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

#Cityproof met de nieuwe NIVEA Urban Skin producten

De Detox Claywash is een donkergrijze substantie met scrubdeeltjes erin. De wash vermindert bacteriën die onzuiverheden veroorzaken. De scrub verfijnt de poriën en maakt de huid gladder door dode huidcellen te verwijderen. Ik vind de Claywash echt heerlijk om te gebruiken om mijn huid goed te reinigen. Ik breng de Claywash op mijn gezicht, hals en decolleté aan door zachtjes in te masseren in kleine opwaartse cirkels. Daarna spoel ik het weer af met lauw water. Ik vind het echt een heerlijk gevoel en ik merk ook dat mijn gezicht zeer goed gereinigd wordt en mijn huid is echt heerlijk zacht na gebruikt. De scrubdeeltjes zijn fijn en voelen zeer goed aan.

#Cityproof met de nieuwe NIVEA Urban Skin producten - masker

Je kan de Detox Claywash ook als masker gebruiken. Dan laat je het masker 3-5 minuten op de huid zitten voordat je het afspoelt. Je moet dan wel altijd het gebied rondom de ogen vermijden. Dit is vooral ideaal als je weinig tijd hebt, maar toch even snel je huid een maskertje wilt geven. Ik laat het masker zelf 5 minuten op mijn huid zitten en daarna spoel ik het af met lauw water. Mijn gezicht is dan na gebruik echt heerlijk zacht! Ik hou ervan!

#Cityproof met de nieuwe NIVEA Urban Skin producten

Het Peel-off Urban Skin Detox Mask is verrijkt met zwarte rijst en groene thee extract. Het heeft een zeer diepreinigende werking. Het masker verwijdert dode huidcellen, verfijnt de poriën en vermindert de sporen van externe stressfactoren. Het Detox Mask zit in een tube met een inhoud van 75ml. Voor een optimaal resultaat gebruik je het masker 1 à 2 keer per week.

#Cityproof met de nieuwe NIVEA Urban Skin producten

Ook deze tube heeft een handige klikbare dop, zodat je het gemakkelijk open en dicht kan doen.

#Cityproof met de nieuwe NIVEA Urban Skin producten

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

#Cityproof met de nieuwe NIVEA Urban Skin producten

De substantie van het masker is dun en kleverig. Ook de geur is weer herkenbaar, een echte NIVEA geurtje, heerlijk!

Ik breng het masker dun en gelijkmatig aan op mijn gereinigd huid. Ik gebruik dus eerst de Detox Claywash en daarna het masker. Je moet altijd de haarlijn, wenkbrauwen en het gebied rondom de ogen en lippen vermijden. Daarna laat ik het masker 20 minuten volledig drogen.

Zodra het volledig is opgedroogd, trek ik het masker er voorzichtig af. Je moet altijd bij de buitenkant van je gezicht beginnen. Ik kan het heel gemakkelijk van mijn huid aftrekken. Er blijven hele kleine restjes achter en deze haal ik dan weg met lauw water. Na gebruik is mijn huid echt heerlijk zacht, ik ben echt dol op dit masker!

De NIVEA Peel-off Urban Skin Detox Mask kost 9,99 Euro en de NIVEA 3-in-1 Urban Skin Detox Claywash kost 8,99 Euro. Beide kan je kopen via bol.com en daar zijn ze nu ook in de aanbieding!

Ken jij de nieuwe NIVEA Urban Skin producten al? En wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: