Mijn leven in foto’s #50 – Nieuwe oordopjes van Sudio + kortingscode, The Body Shop Adventskalender en heerlijk uit eten


Mijn leven in foto's #50 - Nieuwe draadloze oordopjes van Sudio

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. Ik heb bijvoorbeeld nieuwe oordopjes van Sudio ontvangen, The Body Shop Adventskalender gekocht, we zijn heerlijk uit eten geweest met onze vaste PhotoWalk vrienden en laat ik weer foto’s van Link zien 🙂 . Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's #50 - Nieuwe draadloze oordopjes van Sudio

Mijn leven in foto's #50 - Nieuwe draadloze oordopjes van Sudio

Van Sudio kreeg ik bovenstaande prachtige en super fijne TVÅ oordopjes. Je kan bij Sudio Sweden terecht voor verschillende prachtige en fijne hoofdtelefoons, waaronder ook draadloze oordopjes. Ik ben dol op muziek, als ik ergens naar toe ga, bijvoorbeeld met de trein of een rondje aan het lopen, dan heb ik graag muziek op. Mijn oordopjes van Apple waren een beetje af, dus ik was zeer blij met deze nieuwe oordopjes.

Het doosje waarin de oordopjes kwamen, ziet er echt zeer luxe uit en daarnaast zit er ook een hoesje bij waar je de oordopjes in kan doen. De oordopjes zien er ook luxe uit, mooi wit en met gouden accenten. Ze hebben oordopjes en hoofdtelefoons ook in andere kleuren. Het geluid van deze oordopjes is echt perfect en de oordopjes zitten ook zeer comfortabel. Ik ben er zeer blij mee!

Kortingscode Sudio
En het leuke is dat ik ook nog een super fijne kortingscode voor jullie heb, hiermee krijg je namelijk 15% korting op jouw aankopen! De kortingscode die je kan gebruiken is:
misssentinelli15


Mijn leven in foto's #50 - Echo

Met week 36 hadden we weer een controle met echo, blijft zo fijn en leuk he om die kleine weer te kunnen zien. Een complete zwangerschapsupdate staat ook online 🙂 .


Mijn leven in foto's #50 - babykleding pakjes newborn

Mijn leven in foto's #50 - babykleding pakjes newborn

Mijn leven in foto's #50 - babykleding pakjes newborn

De afgelopen tijd was ik ook druk bezig om de vluchttas klaar te maken, daar was het echt tijd voor hihi. Bovenstaande pakjes neem ik mee voor als hij geboren wordt, sooooo cute 😀 ! Ze zijn ook van verschillende maten, want ja we weten niet hoe lang etc. hij is hihi.


Mijn leven in foto's #50 - jasje en slabbertjes

Ook nog een jasje gescoord, super cute 🙂 ! En we kregen ook nog deze slabbertjes van mijn schoonouders, super lief!! 😀


Mijn leven in foto's #50 - gordijnen

Yeahhh, de gordijnen hangen ook in de babykamer 🙂 ! Ik vind het echt super mooi geworden!


Mijn leven in foto's #50 - Pakketjestijd

Mijn leven in foto's #50 - Pakketjestijd

Mijn leven in foto's #50 - Pakketjestijd

Mijn leven in foto's #50 - Pakketjestijd

Mijn leven in foto's #50 - Pakketjestijd

Wow, pakketjestijd!! Ik hou van pakketjes hahaha 🙂 .


Mijn leven in foto's #50 - De Knijp Leerdam

Mijn leven in foto's #50 - De Knijp Leerdam

Met onze vaste PhotoWalk vrienden hadden we een heerlijk uitgebreid diner bij De Knijp in Leerdam 🙂 . Was super gezellig en het eten was echt heerlijk!


Mijn leven in foto's #50 - Gestopt met de PhotoWalks

Zoals jullie misschien wel weten, zijn we wel gestopt met de PhotoWalks, omdat we ons gaan richten op andere dingen binnen de fotografie. We plaatsten bovenstaand bericht in de Facebook groep en deze is inmiddels ook opgeheven. Het was een top tijd, maar voor ons was dit een mooi moment om het helemaal af te sluiten.

Alhoewel dit nog wel een naar staartje kreeg. We hadden er zeer duidelijk bij gezet dat de groep niet ter overname zou komen en dat we echt alles hierbij gingen afsluiten. Echter was iemand zo onbeschoft om toch een nieuwe groep op te zetten en oude leden uit onze groep uit te nodigen en onze naam te gebruiken om de groep toch voort te zetten. En dat zonder onze toestemming en zonder ons in te lichten. Veel mensen die dachten ook dat het met ons besproken was, nou niet dus! Wij waren hier natuurlijk behoorlijk boos over en hebben degene daar ook op aangesproken. Na een grote mond te krijgen met “hadden jullie maar niet de groep moeten verwijderen”, hebben wij meerdere keren hem aangesproken en ook de groep gerapporteerd. En daarnaast ook de leden geïnformeerd dat het niet ons idee is en dat het opgezet is zonder onze toestemming. Het is allemaal prima dat je een groep opzet, maar gebruik niet onze oude leden en onze naam hiervoor om jouw eigen groep “groot” te kunnen maken. Inmiddels in de groep wel weer verwijderd, dus daar zijn we blij mee hihi.


Mijn leven in foto's #50 - Productfotografie

Productfoto’s aan het maken en ook de settings aan het maken voor de stockfoto’s 🙂 . Ik vind het een gave foto geworden!


Mijn leven in foto's #50 - The Body Shop adventskalender

En jaaaaa daar issie dan! The Body Shop Adventskalender. Inmiddels heb ik al twee vakjes open gemaakt en elke dag zal ik dit ook delen op mijn Instagram account. Mocht je hem zelf ook nog willen bestellen? Hij is nu afgeprijsd van 75 Euro naar 50 Euro met een inhoud t.w.v. 126,50 Euro. Mooi deal toch! Helaas is deze niet meer verkrijgbaar.


Mijn leven in foto's #50 - Melk chocolade Kruidvat

Met Black Friday had ik een bestelling geplaatst en ik kreeg ook nog een super lekkere melk chocolaletter, super lief!!

En natuurlijk weer foto’s van onze Link 🙂 :


Mijn leven in foto's #50 - Linkie in mand

Mijn leven in foto's #50 - Linkie de slijmbal

Mijn leven in foto's #50 - Linkie aan het slapen

Fijn weekend iedereen!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: