Zwangerschapsupdate week 36 – Verlof, babykamer bijna helemaal klaar en obstipatie


Zwangerschapsupdate week 36 - Verlof, babykamer bijna helemaal klaar en obstipatie

Ow jongens, nog 4 weekjes tot mijn uitgerekende datum. Wow 36 weken zwanger alweer vandaag! Gaat echt zo hard. Inmiddels ben ik al twee weken met verlof en vanochtend hebben we weer een controle gehad. Vandaag ga ik het weer hebben over hoe het met onze kleine gaat, de controle zelf, hoe het dus met mij gaat, de babykamer en babyspulletjes. Vandaag dus weer een uitgebreide zwangerschapsupdate!

36 weken controle

Vanochtend hadden we weer een controle bij de verloskundige. Ook dit keer kregen we weer een echo. Het is echt zooo leuk om de kleine te zien πŸ™‚ . Hij lag heel lief met zijn handje tegen zijn gezicht…awww hoe cute! En zijn hartslag was weer goed te horen. Daarnaast ligt hij goed met zijn hoofdje naar beneden en met zijn ruggetje aan de rechterzijde. Hihi, dat is ook soms echt wel te voelen. Hij kan zo lekker duwen, en tegen mijn ribben aan liggen lol. De verloskundige vertelde ook dat hij bolle wangetjes heeft, awwww echt zo lief!! πŸ˜€ Ik kan niet wachten totdat we hem in onze armen mogen vasthouden.

Zoals altijd werd mijn bloeddruk weer gemeten en deze was weer helemaal goed. Ik ben nu iets van 6 a 6,5 kilo aangekomen. Prima toch hihi πŸ™‚ .

Zwangerschapskwaaltjes

Nu ik met verlof ben, is mijn bekkenpijn echt bijna verdwenen. Ik heb ook helemaal geen bekkenfysiotherapie meer. De laatste keer dat ik er was, vertelde ze ook dat het een stuk soepeler was. Daar ben ik echt blij mee. Kleine stukjes kan ik gewoon goed lopen. Als ik lange stukken wil lopen, dan draag ik de bekkenband nog wel, anders red ik het niet.

Verder heb ik veel last van het zuur, ik eet nu gewoon Rennies dat wel goed werkt. Ik moet er wel veel van innemen, anders gaat het niet goed. Ik had eerst Omeprazol, maar door mijn PDS kreeg ik enorm veel klachten met mijn darmen. Een behoorlijke obstipatie, daarom was ik ook hiermee gestopt. Echter had ik vannacht weer een verstopping en moest ik zelfs de huisartsenpost bellen en heb ik twee klysma’s moeten gebruiken. Echter was het nog niet over en heb ik er vanochtend weer één gehad, een grotere. Gelukkig is de verstopping weg, wat een opluchting! Door mijn PDS heb ik wel vaker obstipatie, maar zo erg had ik het nog niet gehad. Ik ben vandaag ook echt kapot, vandaar dat dit artikel ook wat later online is gekomen. Ik heb nu zakjes macrogel en electrolyten gekregen die ik de komende tijd moet innemen om mijn darmen op gang te laten komen. Phoe, het was echt een heftige nacht en dag vandaag.

Babykamer


Mijn leven in foto's #48 - Vloedkleed

Mijn leven in foto's #48 - Vloedkleed

De babykamer gaat steeds mooier eruit zien. We hebben inmiddels een kleed in de kamer liggen, echt super mooi! De kleur is ook echt perfect. We hebben ook gordijnen in een mooie blauwe kleur besteld. Als het goed is, komen deze van het weekend binnen. Dan kunnen we de kinderkamer helemaal afmaken. Er komt dan nog een compleet artikel van de babykamer online met een review van de babymeubels en natuurlijk foto’s van de gehele kamer πŸ™‚ .

Babyspulletjes shoppen en gekregen


Mijn leven in foto's #48 - Babyspulletjes

Mijn leven in foto's #48 - Babyspulletjes

Mijn leven in foto's #48 - Babyspulletjes

Echte Post Is Cool #3

Samen met mijn vriendinnetje heb ik heerlijk geshopt voor mooie babykleding πŸ™‚ . So cute!! Ook kregen we van mijn schoonouders een mooi pakketje met een rompertje, sokjes, boekje, shampoo en meer. Echt zo lief!
Van Inge kreeg ik voor het project Echte Post Is Cool super mooie en zelf gehaakte babyspulletjes, een bijtring en een rammelaar. Wow! Dat heeft ze echt zo mooi gemaakt, echt zo lief ook dat ze dit gemaakt heeft πŸ™‚ !

Rust nemen en genieten

De laatste loodjes zijn nu echt ingegaan. Ik geniet heerlijk van mijn verlof, ik kan mijn rust nemen en heerlijk mijn dagen inplannen zoals ik het wil. Ik ben lekker aan het bloggen, spullen aan het wassen voor de kleine, de laatste dingetjes aan het kopen en genieten! Ik ben blij dat de bekkenpijn bijna weg is en dat de verstopping ook over is. Nu alleen het zuur nog haha.

De kleine is elke dag echt heerlijk actief, ik kan daar echt van genieten! Nog 4 weekjes te gaan…althans dat is de planning haha.

Ben jij ook zwanger of was je zwanger en had jij ook last van het zuur en obstipatie?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: