HEMA Shower Gel Happy Freshness


HEMA Shower Gel Happy Freshness

Een tijdje geleden heb ik meegedaan met de derde editie van Echte Post Is Cool. Van lieve Inge van MonsieurMango.nl kreeg ik vele mooie en fijne cadeautjes. Één daarvan is de HEMA Shower Gel Happy Freshness. Ik kende deze nog niet en was hier zeer benieuwd naar. Vandaag vertel ik hier dan ook iets meer over.


HEMA Shower Gel Happy Freshness

De verpakking alleen al ziet er echt cute uit! Ik ben sowieso echt dol op HEMA producten, ze zien er altijd zo mooi en schattig uit 🙂 . De flacon heeft een inhoud van 250ml, lekker veel dus 🙂 . En de kleur van de shower gel vind ik ook echt top, love roze! Er zit een klikbare dop op, die makkelijk open en dicht gaat. Ik heb liever zo’n dop dan een draaidop, werkt gewoon lekker snel en fijn 🙂 .


HEMA Shower Gel Happy Freshness

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.


HEMA Shower Gel Happy Freshness

De structuur is ook echt heerlijk! Lekker vloeibaar, je hebt er ook niet veel van nodig. Het schuimt zeer goed en die geur…ik ben er dol op! Een heerlijke frisse en bloemige geur. Jammer genoeg blijft de geur niet lang hangen haha.


HEMA Shower Gel Happy Freshness

Ik vind dit echt een hele fijne shower gel. Het maakt mijn huid ook heerlijk zacht en glad en mijn huid is na gebruik niet meer droog. En daarnaast is de geur echt heerlijk! Inge, nogmaals bedankt!! Ik ben er zeer blij mee!

De HEMA Shower Gel Happy Freshness kost slechts 2 Euro en kan je kopen in de HEMA winkel of via Hema.nl.

Ken jij de HEMA Shower Gel Happy Freshness al? En wat vind jij ervan?

HEMA Shower Gel Happy Freshness
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: