Maak prachtige krullen met de Carmen True Curls


Maak prachtige krullen met de Carmen True CurlsMaak prachtige krullen met de Carmen True Curls

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd voor de Carmen Beauty Event. Na afloop van dit super leuke event, kregen we een goodiebag mee naar huis waar ook onder andere de Carmen True Curls krultang in zat. Inmiddels heb ik de krultang al vaak in gebruik gehad. Mijn vriendinnetje heeft namelijk hiermee ook mijn bruidskapsel gemaakt. Echt een geweldig ding is het. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik zelf de krultang gebruik en hoe de krullen eruit zien na gebruik van de Carmen True Curls.


Maak prachtige krullen met de Carmen True Curls

De Carmen True Curls ie een conische krultang en heeft een keramische coating. De krultang loopt van dik naar dun met een diameter van 25 mm tot 13 mm. Hiermee kan je hele mooie en stevige spiraalvormige krullen. Er zit ook een hitte bestendige reis etui bij, super handig!


Maak prachtige krullen met de Carmen True Curls

De krultang heeft een display waarmee je kan zien op hoeveel graden hij staat. De temperatuur kan je zelf bepalen en kan van 120 tot 200 graden. Zelf heb ik hem altijd op 190 of 200 graden staan. Mijn haar is namelijk nogal dik en moet deze temperatuur echt wel hebben. De top van de krultang is niet warm, hiermee kan je gemakkelijk de top vastpakken indien dat nodig is.


Maak prachtige krullen met de Carmen True Curls

Voordat ik begin met het krullen, doe ik altijd eerst een serum in dat mijn haar beschermd tegen hitte, zoals van een krultang. In de goodiebag zat de Carmen Serum Thermal Heat Protection. Deze is echt super fijn, je hebt maar 1 pompje nodig voor je gehele haar.


Maak prachtige krullen met de Carmen True Curls

Als eerste heb ik een gedeelte van haar mijn vastgezet bovenop mijn hoofd. Daarna heb ik twee gedeeltes gemaakt, zodat ik gemakkelijk plukken kan pakken om te gaan krullen.


Maak prachtige krullen met de Carmen True Curls


Maak prachtige krullen met de Carmen True Curls

Voor elk plukje haar dat ik ga krullen, gebruik een haarspray. Dit doe ik zodat de plukken net wat langer blijven zitten. In de goodiebag zat deze hairspray van Schzwarzkopf.


Maak prachtige krullen met de Carmen True Curls

Dan draai ik elk plukje om krultang heen. Je bent helemaal bij het dikste gedeelte en daarna eindig je bijna bij het einde van de top.


Maak prachtige krullen met de Carmen True Curls

En zo ga je dus alle plukken bij langs, eerst de ene kant, daarna de andere kant en dan het gedeelte dat vast zit op je hoofd. En zo krijg je dus hele mooie spiraalvormige krullen.


Maak prachtige krullen met de Carmen True Curls

Na afloop doe ik altijd nog 1 pompje van het Serum in mijn haar en borstel ik het een beetje uit. Dit is dan het eindresultaat. Ik vind de krullen echt super mooi. Het geeft een zeer volle bos mooie krullen 🙂 .

De Carmen True Curls is te kopen via de website van Carmen en kost € 35,99.

Gebruik jij ook wel eens een krultang? En wat is jouw favoriete krultang op dit moment

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: