Mijn leven in foto’s #12 – Nieuwe interieur spulletjes, trouwfoto’s, nieuwe iPad Air & iPhone 6


Mijn leven in foto's #12Mijn leven in foto's #12

Het was weer even wennen hoor om thuis te zijn na zo’n fijne huwelijksreis πŸ˜€ . Het was echt genieten die week, heerlijk! Na onze huwelijksreis hadden we gelukkig nog een lang weekend, want Pinksteren zat erbij. Dat was ook echt wel lekker, heerlijk bijkomen. De afgelopen twee weken hebben we weer veel dingen gedaan, gekocht en zelfs de trouwfoto’s hebben we ontvangen. WOW!! Die zijn echt mooi, vandaag laat ik alvast een aantal aan jullie zien.

Maar vandaag laat ik jullie nog meer zien wat ik allemaal gedaan heb in de afgelopen twee weken. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #12

Mijn leven in foto's #12

Mijn leven in foto's #12

Op tweede Pinksterdag zijn mijn man en ik naar de Kwantum, Leenbakker en Ranzijn geweest. We hadden van onze bruiloft verschillende cadeaubonnen gekregen die we ingeruild hebben voor leuke nieuwe interieurspulletjes. We wilden nog graag iets hebben voor onder de trap en we zagen eerst een tijd geleden een kist staan bij de Kwantum, alleen die hadden ze helaas niet meer. Maar bovenstaande mand zagen we bij de Leenbakker en die vonden we ook echt geweldig mooi, dus namen we die mee. Ook namen we nieuwe kussens mee, zoals de bruine kussens op de bank, maar dan in het grijs. Op de tweede foto zie je een paar deco spulletjes staan. Ik vind het echt super mooi en deze staan op onze eettafel πŸ™‚ . Ook hebben we een nieuwe scent chip brander erbij gehaald πŸ™‚ . En zoals je ziet hebben we ook twee hele grote doorzichtige vazen meegenomen. We wilden hier nog graag iets voor de ramen hebben staan. Een aantal bloemen en water erbij in en wow, echt super gaaf!! Ik ben echt blij met deze nieuwe spulletjes πŸ˜€ πŸ˜€ .


Mijn leven in foto's #12

Na onze huwelijksreis hebben we van verschillende familieleden, vrienden en collega’s gehoord dat ze de koeken (van ons bedankje) al hebben gebakken en dat ze echt heerlijk zijn. Haha, echt leuk om te horen!!


Happy Lijstje

Mijn leven in foto's #12

Mijn leven in foto's #12

Mijn leven in foto's #12Mijn leven in foto's #12

Inmiddels hebben we alle trouwfoto’s ook ontvangen van onze fotograaf. Wow, ze zijn echt super mooi geworden. Hierboven heb ik een aantal neergezet. Binnenkort komt er een uitgebreid artikel over met vele verschillende foto’s πŸ˜€ .


Mijn leven in foto's #12

Yeahhh, mijn nieuwe iPad Air heb ik binnen. Voor het bloggen vind ik het wel fijn om een toetsenbord erbij te nemen, dus die heb ik ook maar gelijk gekocht πŸ˜€ . Binnenkort komt hier een uitgebreid artikel over πŸ˜€ .


De belevingsreis van baarmoeder tot kist

We hadden ook nog een boekpresentatie van Robert Kromhof die bovenstaand boek had uitgebracht met vele foto’s van mijn man erin. Dat is wel echt leuk om te zien en mocht je er zelf ook één willen, je kan hem bij ons kopen πŸ˜€ .


Mijn leven in foto's #12

Mijn leven in foto's #12

En ook mijn nieuwe gouden iPhone 6 is binnen!! Yeahhhh πŸ˜€ daar ben ik ook echt super blij mee! Mijn oude iPhone 4s was echt aan het overlijden, dus het was tijd voor een nieuwe (na 4 jaar) haha. Ook hier komt natuurlijk nog een artikel over πŸ˜€ .

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden πŸ™‚ .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: